Articole

Whiteland se impune la scor în ultima etapă și promovează de pe primul loc al Ligii a II-a Seria 1

Whiteland și-a respectat blazonul în ultima etapă a Ligii a II-a Seria 1 și s-a impus la scor în meciul disputat luni seară, pe terenul de la Vrabiei, în fața celor de la FC Avântul.

Siguri de promovarea de pe prima poziție a ierarhiei indiferent de rezultatul ultimei etape, băieții de la Whiteland și-au făcut jocul obișnuit și au câștigat cu 8-1 (5-1) duelul cu formația de pe locul 12 al clasamentului.

Vesela Lucian a fost cel care a pornit ofensiva lui Whiteland la poarta adversă, cu o „dublă” reușită în minutele 3 și 9.

Neagu Andrei (min. 18) și Popescu Dragoș (min. 36) au marcat și ei câte un gol în poarta celor de la FC Avântul, însă vioara întâi a celor de la Whiteland în această partidă a fost Neagu Ionuț, care a înscris de patru ori (min. 14, min. 19, min. 22 și min. 35).

De partea cealaltă, golul de onoare al lui FC Avântul a fost marcat de Catrinescu Mădălin, cu un minut înainte de pauză.

În urma rezultatului înregistrat în acest ultim meci din Liga a II-a Seria 1, Whiteland promovează în Primul Eșalon de pe prima poziție a clasamentului, în timp ce FC Avântul încheie campionatul pe locul 12.

Articole similare

Close