ArticoleLiga 1

FC Devils obține o victorie frumoasă cu Brotac Medical și ajunge la al treilea succes în patru etape

FC Devils și Brotac Medical au oferit miercuri seară, pe arena de la Antilopa, un meci extrem de frumos în duelul lor direct contând pentru etapa a patra a Ligii I Sud.

După ce la pauză scorul a fost egal, 2-2, FC Devils a evoluat mult mai bine în partea secundă, pe care a câștigat-o cu 5-2, pentru un succes cu 7-4, în urma căruia acumulează 9 puncte și urcă în ierarhia Ligii I.

Anghel Liviu a reușit un hat-trick pentru FC Devils, în timp ce Gheorghe Mădălin a semnat o „dublă”. Ceilalți doi marcatori ai învingătorilor din acest meci au fost Marian Pârvulescu și Vlad Grigore.

De partea cealaltă, pentru Brotac Medical au punctat Păun Cătălin (2), Brotac Cornel și Ionuț Sandu, însă golurile acestora au fost insuficiente pentru a aduce măcar un punct echipei lor.

În urma acestui rezultat, FC Devils ajunge la al treilea succes în patru etape disputate și se află în plutonul de cinci echipe care au câte 9 puncte și le urmează pe primele două clasate, Liverpool Team și Bizz Brasil.

De partea cealaltă, după victoria din primul meci, Brotac Medical ajunge la al treilea eșec consecutiv și ocupă locul 13 în clasamentul Ligii I.

Articole similare

Close