ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Bucharest City aproape de o revenire frumoasa in partida cu Armata Salvarii. Serban Adrian se opune cu hattrick si Armata invinge cu 8-4!

Bucharest City, locul 10 in Liga 1, a intalnit joi seara, formatia de pe locul 5, Armata Salvarii. Baietii de la Armata Salvarii intrau in acest meci dupa doua infrangeri la limita, 2-3 cu doua echipe bune ale campionatului, Hooligans respectiv Bella Venezia. Cu Bucharest City, Armata Salvarii a cautat sa se regrupeze si sa isi imbunateasca forma.

In debutul partidei, Tudor Dumitru a confirmat statutul de favorita din acest meci, al echipei Armata Salvarii, cu un prim sut periculos pe spatiul portii, iar la a doua sansa nu a mai ratat. Un sut frumos bara-gol, in abia minutul 1. Bucharest City a avut initiativa dupa golul primit, insa nu a fructificat nici o ocazie de a marca, din cateva suturi pe spatiul portii. A urmat un show marca Burcea Daniel. Jucatorul Armatei Salvarii a dat 3 goluri in 7 minute si Bucharest City se distanta de posibilitatea de a face punct sau puncte in acest meci. Primul gol pentru Bucharest City a venit in minutul 11, prin reusita lui Catruc Alexandru, insa Vasilica Scutaru de la Armata Salvarii a limpezit treaba in prima repriza cu golul din minutul 15. Cotorceanu Bogdan a adus o urma de speranta pentru repriza secunda, la golul din minutul 18 pentru Bucharest City. O repriza incheiata insa cu un avantaj linistitor, 5-2 pentru Armata Salvarii.

Debutul celei de-a doua reprize a fost calmat de pasele destul de exacte ale jucatorilor de la Armata Salvarii. Bucharest City primeste un penalty, dupa un triunghi frumos de pase, dus pana in careul advers. Lovitura de pedeapsa este insa ratata de numarul 9, Catruc Alexandru. Presiunea celor de la Bucharest City a dat roade, Catruc nu a mai ratat si isi aduce echipa la doar doua goluri distanta pe tabela, in minutul 24. Armata Salvarii nu a reusit sa iasa din aparare dupa golul primit si Catruc ii mai taxeaza si in minutul 25. O revenire excelenta pentru Bucharest City, 4-5 in minutul 26. Tehnicul jucator al celor de la Armata Salvarii, Serban Adrian, a dat semnalul de trezire. Incursiunile acestuia si rapiditatea paselor in ofensiva, au dat o mai mare incredere in tabara celor de la Armata Salvarii. In minutele 32, 38 si 40, Serban Adrian rezolva ecuatia celor 3 puncte, cu un hattrick. 8-4 scorul final si Bucharest City ramane cu bara de la 4-5, ocazie mare de a egala, plus alte cateva ocazii bune de a tine aproape de Armata Salvarii. Un meci frumos, cu goluri multe si faze la ambele porti. Felicitari ambelor formatii. Armata Salvarii ramane blocata pe locul 5 deocamdata, in timp ce Bucharest City ocupa locul 10 dupa aceasta infrangere.

 

Articole similare

Close