Articole

Se anunță noi dueluri tari în Liga Prieteniei! Vezi programul meciurilor de joi

Săptămâna de fotbal spectacol continuă și joi în Liga Prieteniei, cu meciuri din optimile Cupei și din Ligile a II-a și a III-a, care vor avea loc pe terenurile din Agronomie și de la Vrabiei.

De la ora 20:00, pe terenul de la Vrabiei este programat un meci care promite multe. În optimile Cupei Ligii se întâlnesc liderul autoritar al Ligii a II-a Seria 2, Liverpool Team, și locul 15 din Liga 1, Sporting București, în manșa tur.

Concomitent, pe arena din Agronomie, Old Boys (locul 14) și Lokomotiva Giulești (locul 16) vor încerca să obțină un succes care să le scoată din zona nisipurilor mișcătoare ale Ligii a II-a Seria 1.

De la 20:50 urmează un alt duel din Liga a II-a Seria 2: în Agronomie, FC Devils (locul 6) va încerca să obțină în duelul cu Războinicii (locul 19) cele trei puncte care să o propulseze în careul de ași al ierarhiei. La aceeași oră, dar pe arena de la Vrabiei, se întâlnesc locul 3 și locul 5 din Liga a III-a Seria 2, FC Phoenix Berceni vs Patria Haiducilor.

De la 21:40, pe terenul din Agronomie are loc un nou meci din turul optimilor Cupei Ligii. FC DR (Good Team), locul 6 în Liga I, și Viitorul Voluntari, locul 3 în Liga a II-a Seria 1, vor încerca să obțină un rezultat care să le dea speranțe în retur la calificarea în sferturile Cupei Ligii. În același timp, pe arena de la Vrabiei, Segula, locul 15, va încerca să obțină al treilea succes consecutiv în disputa cu FC Brâncoveanu, ocupanta poziției a 17-a din Liga a II-a Seria 2.

De la 22:30, la Vrabiei, ocupanta locului 3 din Liga a II-a Seria 2, FC Rahova, va încerca să treacă de echipa de pe poziția a șaptea, Magic Team, și să se mențină astfel în cursa de urmărire a liderului Liverpool Team.

Ultimele două dispute ale serii de joi vor începe la 23:20 și vor avea loc în Liga a III-a. La Vrabiei, în Prima Serie, ocupanta poziției a patra, Minerul Motru, va primi replica băieților de pe locul 7, Spiru Haret, în timp ce, pe terenul din Agronomie, colegele de clasament Pet 18 (locul 6) și FC Tunari (locul 7) se vor duela într-un meci contând pentru Seria 2.

Articole similare

Close