ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Liga I Est: Electroputere și Diham Boys s-au impus în cele mai echilibrate partide ale etapei a șasea

Seara de marți ne-a adus, pe terenurile de la Plazza, partidele din cadrul etapei a șasea a Ligii I Est.

ADSA-Restart Barou și Electroputere, alături de Diham Boys și FC Stejar au oferit cele mai echilibrate partide ale etapei a șasea din Liga I Est.

Electroputere a început mai bine duelul cu ADSA-Restart Barou și a condus la pauză cu 3-1.

În zadar au forțat avocații revenirea la reluare. Partea secundă s-a încheiat cu scorul de 2-2, astfel că Electroputere s-a impus în final cu 5-3, grație reușitelor semnate de Botea Andrei (2), Oancea Andrei, Cojanu Florin și Ursu Lucian.

Golurile celor de la ADSA-Restart Barou au fost înscrise de Robert Bucur (2) și Suciu Andrei.

În urma acestui rezultat, Electroputere acumulează 9 puncte în clasamentul Ligii I Est și urcă pe poziția a șaptea, în timp ce, cu doar un punct, ADSA-Restart Barou se află pe locul 11.

FC Stejar și Diham Boys și-au împărțit dominarea în cele două reprize, dar băieții din Diham au fost mai deciși în partea secundă și au avut câștig de cauză în final.

FC Stejar a dominat prima parte și a reușit să intre în avantaj la cabine, cu 1-2, însă Diham Boys a arătat o altă față la reluare, izbutind să-și adjudece partea secundă cu 3-1, pentru a se impune în final cu 4-3.

Bogdan Floarea, cu o dublă, George Mita și Ionuț Duran au marcat golurile care i-au adus cele 3 puncte lui Diham Boys, în timp ce golurile învinșilor au fost înscrise de Plescan Alexandru, Tudor Gabriel și Guiu Robert.

În urma acestui rezultat, Diham Boys acumulează 10 puncte și urcă pe locul 6 al clasamentului Ligii I Est, în vreme ce FC Stejar rămâne fără punct câștigat în acest sezon și este penultima în ierarhie, pe poziția a 14-a.

Articole similare

Close