Articole

Sirul de victorii al celor de la Liverpool Team este oprit la 6 de F.C. Voluntari! Victorie cu 5-4 pentru baietii din Voluntari in Liga II Seria 2!

Liverpool Team era echipa cu maxim de victorii in Liga II Seria 2, pana la aceasta confruntare, 6 din 6, locul 3 pentru ei, dar asta din cauza meciurilor mai putine disputate. Adversara ei, F.C. Voluntari, ocupa locul 9 in campionat, cu 11 puncte in 9 partide.

F.C. Voluntari deja ne arata din prima repriza ca a intrat in acest meci sa il castige, indiferent de cartea de vizita a adversarului. In minutul 2 acestia deschid scorul prin Moise Costi si arata inca din debutul reprizei un joc placut ochiului. Alexandru Mihai egaleaza pentru Liverpool Team in minutul 10, acesta avand sa fie si scorul pauzei, egalitate intr-o repriza disputata.

Actul secund continua in aceeasi maniera, un duel de la egal la egal. Oprea Iulian, jucatorul celor de la F.C. Voluntari face dubla in minutele 25 si 26, scorul pe tabela fiind 3-1 pentru echipa lui, dupa aceste reusite. Manofu George o apropie pe Liverpool Team la doar un gol distanta fatza de F.C. Voluntari, prin golul inscris in minutul 35. In minutul 36 ambele echipe inscriu cate un gol, Liverpool Team prin Jitaru Cristian, respectiv F.C. Voluntari prin Moise Costi, 4-3 pentru baietii din Voluntari. Dragomir Carol inscrie golul de 5-3 in minutul 37, iar golul din minutul 38 al celor de la Liverpool Team, marcat de Jitaru Cristian nefiind suficient pentru a mai scoate macar un egal din aceasta partida. Scor final 5-4 pentru F.C. Voluntari si Liverpool Team sufera prima infrangere din campionat, oprind sirul de victorii la 6.

Articole similare

Close