Articole

Road Runners reuseste o victorie senzationala intr-un meci extrem de greu cu AC Militari!

Calculele hartiei au fost date peste cap aseara in Liga II Seria 1, in meciul dintre AC Militari si Road Runners. Baietii din Militari se aflau pe locul 5 inainte de aceasta partida, la doar 2 puncte distanta de liderul Viitorul Voluntari, in timp ce echipa Road Runners ocupa un loc 13, cu 5 infrangeri in 7 meciuri la Liga Prieteniei.

In prima repriza scorul este deschis de atacantul celor de la AC Militari, Bancu Ionut, in minutul 6. Inca din debutul primei reprize vedem un joc deschis, faza ofensiva fiind principala carte jucata de ambele echipe, defensiva fiind neglijata. 3 minute mai tarziu, Stefan Mihai egaleaza pentru Road Runners si scorul devine 1-1. Minutul 10, Grigore Vlad reuseste sa o aduca pe Road Runners in avantaj pe tabela, 1-2. Faza si golul in acest meci, Bancu Ionut reuseste al doilea gol personal si al doilea pentru AC Militari, restabilind egalitatea in acest duel spectaculos deja din primele lui 11 minute. Dupa cum ne-a obisnuit deja cursul jocului, in urmatorul minut, minutul 12, Grigore Vlad marcheaza si o aduce pe Road Runners iar in avantaj, 2-3. Mijlocasul echipei AC Militari, Pertea Cosmin egaleaza un minut mai tarziu, jocul fiind unul extrem de spectaculos, 6 goluri in 13 minute. Dupa ce a fost condusa de doua ori, AC Militari preia conducerea in minutul 15 prin reusita atacantului ei, Bancu Ionut, marcator al unui hattrick in acest meci. Petrica Gabriel de la Road Runners nu lasa lucrurile asa si inscrie un gol in minutul 17, scorul devine 4-4 si repriza se incheie dupa o lupta incredibila a celor doua echipe.

Echipele se pare ca nu intra linistite nici dupa pauza, jocul continua sa fie unul pe contre si….in minutul 30, Road Runners intra in avantaj prin golul lui Stefan Mihai, scorul dupa acel moment fiind 4-5. Cel mai bun jucator al celor de la AC Militari, Bancu Ionut iese iar la rampa in minutul 32 si restabileste egalitatea pe tabela de marcaj, un 5-5 incredibil pentru un spectator neutru cel putin. In minutul 34, mijlocasul echipei Road Runners, Petrica Gabriel reuseste sa isi aduca echipa in avantaj pentru a 4 oara deja in acest meci iar in minutul 36, poate cel mai important gol al partidei, golul desprinderii pentru Road Runners, gol marcat de Parvulescu Ionut, jucatorul care duce scorul la 5-7. Belu Ionut incearca sa isi aduca echipa inapoi in meci si marcheaza pentru AC Militari in minutul 37 dar ultimele 3 minute nu aduc egalarea pentru echipa lui si baietii din Militari pierd 3 puncte extrem de importante in economia campionatului. Road Runners pleaca acasa cu cele 3 puncte puse in joc, intr-un meci impotriva unei echipe grele, acest lucru fiind un boost de moral pentru ei in meciurile ce vor urma.

Articole similare

Close