ArticoleLiga 2

Condusă de două ori de Inter Bragadiru, Cluj Bruj s-a dezlănțuit pe final și s-a instalat în fotoliul de lider al Ligii a II-a

Cluj Bruj, echipă venită după șapte victorii consecutive obținute în primele șapte etape ale Ligii a II-a, nu a avut o misiune deloc ușoară în partida disputată luni seară pe terenul de la Dristor în fața celor de la Inter Bragadiru, formație ce acumulase opt puncte în șapte partide jucate.

Condusă de Inter Bragadiru atât în prima repriză, cât și în partea secundă, Cluj Bruj a reușit să revină de fiecare dată și să se impună cu scorul de 5-2, după ce la pauză tabela arăta 1-1.

Tănase Iulian a deschis scorul pentru Inter Bragadiru în minutul 7, însă Cluj Bruj a replicat rapid, Niculae Daniel restabilind egalitatea după doar două minute.

Până la pauză nu s-a mai înscris, iar cei care au ieșit mai montați de la cabine au fost tot băieții din Bragadiru, care au revenit la conducere la trei minute de la reluare.

Amenințați de posibilitatea de a suferi primul eșec din acest campionat, cei de la Cluj Bruj s-au adunat și au egalat din nou după doar câteva secunde, prin Aivănoaei Mihai, după care au pus stăpânire pe joc, punctând de încă trei ori până la final, prin același Aivănoaei Mihai (min. 27) și Păun Cristian (min. 30 și min. 38).

Cluj Bruj se impune astfel cu 5-2 și obține a opta victorie consecutivă în acest sezon, conducând clasamentul Ligii a II-a, cu 24 de puncte, cu 3 peste PSG Pantelimon, care are însă un joc mai puțin disputat.

Articole similare

Close