ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

CUPA LIGII. ATVROM se impune fara probleme impotriva celor de la Ambianta Steaua, scor 7-4!

Ambianta Steaua se anunta o victima sigura in fata celor de la ATVROM, in meciul disputat joi seara in Cupa Ligii. Asta din cauza prezentei subtiri de la teren, fara o banca de rezerve, cu doar 6 jucatori la start. Adversara celor de la Ambianta Steaua era chiar liderul la zi, o echipa ce tinteste eventul in acest sezon.

Ambianta a vrut sa contrazica toate calculele hartiei si a inscris in chiar debutul partidei, prin Vlad Florentin. Era abia minutul 1 si ATVROM trebuia sa recupereze deja pe tabela de marcaj. Nu doar ca a recuperat, dar in minutul 8 era 3-1 in favoarea liderului, prin dubla lui Ion Lucian si golul lui Alin Patrascu. Pana la pauza, ATV a inclinat clar balanta si a inscris de inca doua ori, in minutul 16 prin Ion Lucian, respectiv in minutul 18 prin Ovidiu Herea. Un scor linistitor la pauza pentru liderul campionatului.

Relaxarea din repriza secunda si-a spus cuvantul, iar Ambianta a revenit in joc, insa nu suficient pentru a scoate punct sau puncte din aceasta partida. Insa faptul ca a castigat repriza secunda cu scorul de 3-2, nu este putin lucru, avand in vedere oboseala anuntata pentru a doua parte a meciului. Vlad Florentin a realizat hattrick-ul, cu inca doua goluri adaugate la cel din prima repriza. Pentru Ambianta a mai punctat Stanciu Constantin, iar pentru ATVROM, Alex Ionita si Alin Patrascu.

ATVROM defileaza si in Cupa, cum o face deocamdata si in campionat, iar eventul pare ceva palpabil.

Articole similare

Close