Articole

Debutanta F.C. Tunari face scor in victoria cu Blackbirds din Liga III Seria 2, 16-2 intr-un meci dominat autoritar de baietii din Tunari!

Debutanta in Liga III Seria 2, echipa F.C. Tunari, a avut meci cu Blackbirds, echipa aflata la al doilea meci in aceasta serie. In primul cel de la Blackbirds a suferit o infrangere drastica impotriva celor de la GS Royals scor 12-1.

Nici in acest meci situatia nu a fost una roza pentru baietii de la Blackbirds, F.C. Tunari se dovedeste o echipa interesanta, destul de buna, avand in vedere ca este la doar primul meci in aceasta competitie. Scorul este deschis de Spiridon Cristian in minutul 2 pentru F.C. Tunari, acestia se vad insa egalati in minutul 8 de Blackbirds, prin reusita lui Bercovici. In minutul 9, Tunari revine in avantaj prin golul lui Stan Aurel. In minutul 12, Spiridon Cristian face dubla si majoreaza avantajul celor de la Tunari pe tabela, ducand scorul la 3-1. In minutele 15, 16, 18 si 19, 4 goluri intra in poarta celor de la Blackbirds, goluri marcate de Stan Aurel, 3, respectiv unul de Mois Cornel. Acelasi Cornel isi marcheaza in proprie poarta in minutul 17, scorul final al acestei reprize fiind 7-2 pentru F.C. Tunari.

In cel de-al doilea act baietii din Tunari fac show, pe faza defensiva jucand fara greseala, in timp ce pe faza ofensiva, majoritatea ocaziilor fiind transformate in gol. In minutele 22 si 29, Stefan Dan marcheaza pentru 9-2, urmat de Nicolae Robert in minutul 30 pentru 10-2. In ultimele 10 minute ale partidei, F.C. Tunari puncteaza inca de 6 ori, prin Stefan Dan, autogolul lui Bejan Nicolae de la Blackbirds, Stan Aurel doua goluri, Nicolae Robert respectiv Cantur Emil, omul ce inchide tabela de marcaj in minutul 39 la 16-2. O victorie la scor mare pentru F.C. Tunari, un debut cum nu se putea mai bun pentru acestia, in timp ce formatia Blackbirs ramane fara punct in cele doua meciuri disputate pana in prezent la Liga Prieteniei.

Articole similare

Close