Cupa Ligii

Cupa Ligii Editia a II-a

Pe data de 21.05.2015 a avut loc o finala speciala, intre trei echipe speciale. FC. Pipera, 13 S Bucuresti si FC Bucuresti. De ce spunem speciala..?

Pentru ca exact asa a fost, o finala speciala, una in trei, care a iscat multe controverse.

Fc Bucuresti venea dupa o tragere contestata de unii, locatia in care se desfasura competitia tocmai se schimbase , jucatorii erau epuizati de-a lungul a trei meciuri solicitante. Si totusi!

Primul meci, cel dintre 13S Bucuresti si Fc Bucuresti se-ncheie cu avantajul minim al celor de la FC Bucuresti, 1-0.

Cel de-al doilea meci, FC Bucuresti-FC Pipera naste si cele mai multe controverse.Fc Bucuresti castiga cu un meritat 6-4, dupa un joc tactic exceptional. Stresul acumulat, un arbitru nou, ezitant face ca spiritele sa se-ncinga si sa pericliteze chiar desfasurarea Finalei. Una peste alta meciul se-ncheie cu victoria celor de la Fc Bucuresti, care, de altfel, invinsese-se FC Pipera si in campionat.

Ultimul meci, Fc 13S Bucuresti-Fc Pipera, s-a terminat cu scorul de 6-4 in favoarea celor de la 13 S.

fc bucuresti

Cu toate noutatile de care a avut parte Finala Cupei Ligii, arbitru, locatie noua, trei echipe participante, s-a bucurat de succes si multi prieteni, care au venit cu drag sa vada la lucru trei dintre cele mai bune echipe din Campionat.

Acesta este principalul obiectiv al Ligii Prieteniei, crearea unei stari de bine, placerea de a socializa cu alte persoane si doar pe locul trei victoria.

Speram ca urmatoarea editia a Ligii Prieteniei, care va incepe de pe data de 15.06.2015 sa se bucure de un succes si mai mare si sa promoveze valorile pe care vi le-am amintit.

Articole similare

1 thought on “Cupa Ligii Editia a II-a”

Close