Articole

West Boys castiga duelul cu Tigers Mihailesti din Liga II Seria 1, scor 7-2!

Vineri seara am avut un duel de Liga II Seria 1, intre ocupanta locului 19, echipa Tigers Mihailesti si ocupanta locului 14 in ierarhia acestei serii, echipa West Boys.

Avem o prima repriza controlata de baietii de la West Boys, cum de altfel o vor face pe tot parcursul partidei. Pana in minutul 10 avem 3 goluri marcate de ei prin Nita Cristian in minutul 4, Preda Catalin in minutul 8 respectiv Manulache Alexandru in minutul 9. Preda Catalin face dubla in minutul 15 iar defensiva lor este strapunsa doar de doua ori de cei de la Tigers Mihailesti prin reusitele lui Ionita Alexandru. Scor 4-2 in favoarea celor de la West Boys, la intrarea echipelor la cabine.

A doua repriza nu aduce o imbunatatire in jocul celor de la Tigers Mihailesti iar adversarii isi fac jocul din prima repriza, ba mai mult si cu o defensiva pusa la punct. In minutele 33 si 34, Cociu Florea si Cociu Ilie marcheaza inca doua goluri in poarta celor de la Tigers si scorul se face 6-2. Tabela este inchisa de golul ce ii aduce un hattrick lui Preda Catalin, in minutul 38. Scorul final al acestei partide, 7-3 pentru West Boys si acestia urca pe 10 cu aceste 3 puncte obtinute.

Articole similare

Close