ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Retrospectiva săptămânii în Liga I Sud: B&B a câștigat titlul de campioană! Cum arată clasamentul final al play-off-ului

Săptămâna 3-7 iulie ne-a adus ultima etapă a play-off-ului Ligii I Sud, în care s-a jucat derby-ul pentru titlu dintre B&B și ATVROM, două formații aflate la sezonul de debut în primul eșalon al Zonei Sud.

În derby-ul pentru titlul de campioană al Ligii I Sud, B&B a trecut de ATVROM cu scorul de 3-1 (2-0 la pauză), grație reușitelor semnate de Dinu Viorel, Nicolae Constantin și Vincene Toma, în vreme ce golul de onoare al băieților de la ATVROM, aflați și ei la finalul unui campionat excelent, a fost înscris de Ion Lucian.

În urma acestui rezultat, B&B termină sezonul în fotoliul de lider, cu o zestre de 29 de puncte, în vreme ce ATVROM încheie play-off-ul Ligii I Sud cu 25 de puncte, pe poziția a treia.

În celălalt meci al serii de miercuri disputat în play-off-ul Ligii I Sud, Ambianța Steaua și Liverpool Team au oferit un festival al golurilor, în care s-a marcat de 17 ori.

Conduși cu 4-5 la pauză, „Cormoranii” au revenit în partea secundă și au izbutit să se impună cu 9-8, terminând astfel sezonul cu o victorie, pe poziția a patra, cu 23 de puncte.

De partea cealaltă, Ambianța Steaua încheie play-off-ul pe ultima poziție, cu 12 puncte.

În ultima dispută a play-off-ului Ligii I Sud, s-au duelat FC Berceni și Sălaj Boys.

băieții din Sălaj s-au impus la limită, cu 2-1, grație reușitelor semnate de Dobra Marian și Ionică Cosmin, în vreme ce Pană Cătălin a marcat golul de onoare al fostei campioane a Ligii I Sud.

În urma acestui rezultat, FC Berceni încheie sezonul din Liga I Sud pe poziția secundă, cu 25 de puncte, în vreme ce Sălaj Boys termină campionatul pe locul 5, cu 15 puncte.

Vezi aici clasamentul play-off-ului Ligii I Sud la finalul campionatului

În fine, și play-out-ul Ligii I Sud a programat miercuri seara o partidă din etapa a cincea.

Fair Play a primit replica celor de la SJCAM Romania, de care a trecut fără prea mari probleme, cu 10-5, rezultat ce o clasează pe poziția a doua a ierarhiei, la un punct în spatele liderului.

Cinci duble, semnate de Ciortan Ionel, Cazan Cristian, Tudor Silviu, Rotaru Bogdan și Gheorghe Mădălin, i-au adus victoria lui Fair Play, în vreme ce pentru SJCAM Romania au înscris Gutnic Daniel, Neagoe Raul și Andrei Turturea.

Clasamentul play-out-ului cu două etape înainte de finalul campionatului poate fi consultat aici

Articole similare

Close