ArticoleLiga 1

Pe muchie de cuțit! Martalogii Activi trec la limită de AC Militari și continuă lupta pentru podiumul Ligii I

Martalogii Activi și AC Militari s-au întâlnit miercuri seară într-unul dintre cele mai așteptate dueluri ale etapei cu numărul 6 din Liga I a Zonei Sud.

Pe terenul de la Antilopa, Martalogii Activi au reușit să se impună la limită, cu 2-1, și păstrează o linie de clasament aproape perfectă: cinci victorii obținute în șase etape disputate.

Golgheterul Calea Florin a fost omul meciului, marcând golurile care le-au adus Martalogilor Activi cele trei puncte puse în joc.

El a deschis scorul în minutul 7 al partidei, pentru ca Dirjan Cristian să egaleze pentru AC Militari după alte șapte minute.

Băieții de la AC Militari nu s-au bucurat însă decât două minute de golul egalizator, pentru că Florin Calea a recidivat și și-a readus imediat echipa în avantaj, cu al nouălea său gol din acest campionat.

În partea secundă cele două defensive au funcționat impecabil, astfel că tabela nu a mai suferit modificări până la final, iar Martalogii Activi au câștigat partida grație rezultatului stabilit încă de la pauză.

În urma acestei victorii, Martalogii Activi adună 15 puncte și ocupă locul 4 în clasamentul Ligii I Sud, la egalitate cu formația de pe ultima treaptă a podiumului, Sălaj Boys.

De partea cealaltă, AC Militari rămâne cu 9 puncte și este pe poziția a zecea a ierarhiei.

Articole similare

Articol

Close
Close