ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: Campioana FC Berceni a smuls pe final un punct cu FC OSLM și pierde teren în lupta pentru podium

Campioana în exercițiu a Ligii I Sud, FC Berceni, a făcut marți seara un pas greșit în fața celor de la FC OSLM și pierde teren în lupta pentru locurile de pe podium.

Marți seara, pe terenul de la Plazza, FC Berceni a primit replica celor de la FC OSLM, formație aflată în a doua jumătate a clasamentului Ligii I Sud.

După mai bine de jumătate de repriză în care cele două defensive au fost de netrecut, Savu Marius a deschis scorul pentru OSLM în minutul 13.

Campioana Ligii I Sud nu a acuzat însă șocul și a egalat după doar un minut, prin Romulus Ilie, astfel că la cabine s-a intrat cu egalitate pe tabelă, scor 1-1.

Prima parte a reprizei secunde i-a aparținut lui OSLM, care s-a distanțat la două goluri grație reușitelor semnate de același Savu Marius (min. 28) și Beleaga Doru (min. 31).

FC Berceni s-a trezit pe final și a reușit să smulgă un punct din această dispută datorită dublei semnate de Nechita Alexandru în minutele 38 și 39.

S-a terminat FC Berceni – FC OSLM 3-3, rezultat în urma căruia FC Berceni adună 17 puncte și ocupă poziția a cincea a clasamentului Ligii I Sud, în vreme ce FC OSLM are 10 puncte și este pe locul 9 al ierarhiei.

Articole similare

Close