ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Semifinale Cupa Ligii: Favoritele s-au impus la limită în tur, iar manșa retur se anunță incendiară

Cupa Ligii Prieteniei București a ajuns la faza semifinalelor, iar seara de joi ne-a adus cele două meciuri tur din penultimul act al competiției.

Terenul de la Intrarea Vrabiei a găzduit disputele ATVROM vs FC Berceni și Liverpool Team vs Piatra Albă, două meciuri, așa cum ne-am așteptat, extrem de spectaculoase și de echilibrate.

În cele din urmă, formațiile mai experimentate, respectiv Liverpool Team și FC Berceni, echipe care domină de mai multe sezoane Cupa, s-au impus, însă la limită, astfel că meciurile retur și soarta calificării se anunță deschise oricărui rezultat.

În prima semifinală a Cupei Ligii Prieteniei, FC Berceni a trecut de ATVROM cu 2-1, grație unei prime reprize excelente, pe care și-a adjudecat-o prin reușitele semnate de Pană Cătălin și Gață Cristian.

ATVROM a forțat revenirea la reluare, dar nu a reușit decât să reducă din diferență, prin Dragoș Popescu, astfel că FC Berceni se impune cu 2-1 și pornește cu un mic avantaj în perspectiva returului.

În a doua semifinală a serii, Liverpool Team a dispus cu 4-3 de liderul Ligii I Est, Piatra Albă.

Cu George Manofu în zi de grație, marcator al unui hat-trick, „Cormoranii” au intrat la cabine cu avantaj de două goluri, scor 4-2, Movileanu Ionuț punctând o dată pentru Liverpool Team.

Băieții de la Piatra Albă au încercat la reluare să întoarcă soarta partidei în favoarea lor, dar nu au izbutit decât să se apropie la o lungime de adversari.

Georgian Dima, cu o dublă, și Olteanu Sorian au punctat în acest joc pentru învinși, care vor încerca în manșa secundă să răstoarne avantajul fragil al adversarilor și să se califice în premieră în finala Cupei Ligii Prieteniei București.

Articole similare

Close