ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Liderul a facut instructie cu F.C. Sporting, victorie cu 13-1 in etapa cu numarul 19!

Liderul Ligii 1, Salaj Boys, a intalnit joi seara formatia F.C. Sporting, locul 14 in clasament. Calculele hartiei ne aratau un meci dezechilibrat si asa a si fost. Baietii de la Salaj Boys au aratat calitate in joc, iar partida a fost defapt un antrenament pentru ei, in perspectiva meciurilor grele pentru titlul de campioana.

Ca o echipa ce este constienta de valoarea adversarului, F.C. Sporting a facut ce trebuie in debutul partidei. A jucat la asteptare in propria jumatate. Insa calitatea jucatorilor de la Salaj Boys a fost una evidenta. Scorul a fost deschis repede, de numarul 22, Gata Daniel. Urmat in minutul 5 de sutul excelent de pe partea dreapta al lui Gheorghe Laurentiu, 2-0 pentru liderul campionatului. Pana la pauza, baietii de la Salaj Boys au mai marcat de doua ori, prin acelasi Gata Daniel, respectiv Wincentovicz Robert. Replica echipei de pe locul 14 a fost una palida, un singur gol, venit in minutul 16, la sutul lui Calin Ionut. 4-1 scorul primului act, cu Salaj Boys la conducerea ostilitatilor.

In repriza secunda lucrurile F.C. Sporting nu a dat semne de revenire. Liderul a continuat jocul bun din prima repriza, ba chiar a turat motoarele mai mult. Gata Daniel a facut instructie cu apararea adversa si a ajuns la 5 reusite in acest meci. Gheorghe Laurentiu isi trece si el in cont un hattrick si baietii de la Salaj s-au simtit excelent pe teren. In minutele 34, 37 si 38, hattrick face si numarul 8 de la Salaj Boys, Dobra Robert. Fundasul Grigore Cristian nu se lasa nici el mai prejos si marcheaza un gol in poarta celor de la Sporting.

O distractie in toata regula pentru baietii in negru, incheiata cu victoria la scor mare, 13-1, in fata echipei de pe locul 14. Distractie, distractie, insa ATVROM le sufla in ceafa, iar astfel de meciuri sunt importante in economia clasamentului. Titlul se castiga cu echipele mai slab cotate. Gata Daniel a facut iar un meci excelent, cu 5 goluri marcate, de notat fiind si evolutiile lui Dobra Robert si Gheorghe Laurentiu, amandoi cu hattrick.

Articole similare

Articol

Close
Close