ArticoleLiga 1Liga 2

Dacă e marți, e Liga I! Meci greu pentru Bizz Brasil: Cum arată programul complet al zilei

Ziua de marți înseamnă partide de Liga I în Liga Prieteniei, iar partidele de Liga I înseamnă fotbal spectacol și goluri multe. 

Iar seara de fotbal nu putea începe mai bine și mai promițător decât cu un derby în care vor ieși scântei, între două formații cu maximum de puncte după primele două etape.

Iată cum arată programul partidelor care se vor juca marți seară pe terenul de la Dristor:

De la ora 20:00, avem un derby care se anunță extrem de interesant. Dubla campioană Bizz Brasil va primi replica unei nou-promovate care, la fel ca ea, are punctaj maxim după primele două jocuri disputate în acest sezon de Liga I, Martalogii Activi. Astfel, Bizz Brazil va avea de trecut primul examen important al acestui campionat, după ce în primele două etape s-a impus fără prea mari emoții.

De la ora 20:50, campioana în exercițiu, FC Berceni, va întâlni un adversar modest, Ambianța Steaua, care a pierdut ambele partide disputate în acest sezon de Liga I.

Urmează, de la ora 21:40, disputa dintre două formații fără punct obținut în acest campionat, Real București (locul 14) vs Rezervele (locul 18).

De la ora 22:30, se întâlnesc două echipe cu experiență în Primul Eșalon. Fair Play, echipa de pe locul 13, va încerca să obțină primele ei puncte din acest campionat în duelul cu Chipita, formație aflată pe poziția a noua, cu trei puncte acumulate în primele două etape.

Ultima partidă a serii va conta pentru Liga a II-a Seria 1. De la ora 23:20, liderul FC Juve va primi replica unei formații proaspăt înscrise în Liga Prieteniei, FC Zetary.

Articole similare

Close