Articole

Spiru Haret castiga categoric duelul cu F.C. Phoenix din Liga III Seria 1, scor 8-2!

Aseara am avut un duel intre ultimele doua clasate din Liga III Seria 1, locul 9 pentru F.C. Phoenix, respectiv locul 10 pentru baietii de la Spiru Haret. Golurile primite sunt identice pentru ambele formatii, 20 la numar in doua meciuri disputate.

Se pare ca forma slaba a celor de la F.C. Phoenix se adanceste si dupa aceasta partida cu Spiru Haret, un meci in care echipa de pe locul 10 il controleaza de la un capat la celalalt. In prima repriza avem un meci destuld e strans, se pare ca F.C. Phoenix poate face fatza unui meci destul de bine o repriza, scorul fiind doar 1-0 pentru Spiru Haret, prin golul marcat de Savin Vlad in minutul 15. Avantaj minim la cabine pentru baietii de la Spiru Haret.

In actul secund insa, F.C. Phoenix cedeaza, probabil si din punct de vedere fizic, echipa Spiru Haret controland autoritar ostilitatile. Savin Vlad face dubla in minutul 21, chiar in debutul reprizei secunde, dand o liniste pe faza de constructie echipei lui. Cimpoieru Ionut face 3-0 in minutul 24, pentru ca in minutul 28, Savin Vlad sa faca 4-0, realizand hattrick-ul in aceasta partida. F.C. Phoenix nu are antidot pentru jocul adversarilor si in minutul 30 mai primesc un gol, semnat Lingureanu Sergiu. La 5-0, Phoenix are o tresarire de orgoliu si marcheaza in minutul 33 prin Dumitru Gabriel, dar acest lucru nu ii incurca pe cei de la Spiru, in minutele 35 si 36 ei marcand inca doua goluri, prin Cimpoieru Ionut respectiv Raicu Sever, scorul dupa aceste goluri fiind 7-1. Dumitru Garbiel mai marcheaza odata pentru F.C. Phoenix, dar tabela este inchisa tot de Spiru prin reusita lui Gheorghe Dragos din minutul 39. 3 puncte castigate de Spiru Haret, 3 puncte ce le poate ridica moralul pentru partidele viitoare.

Articole similare

Close