ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OUT. O nouă evoluție convingătoare pentru FC Sporting București, în victoria cu 6-1 împotriva celor de la Oxygen Club!

Al doilea meci din Play-Out, de marți seara, a fost cel dintre FC Sporting București și Oxygen Club. Gazdele erau într-o continuă creștere de formă, iar meciul acesta nu a făcut nota discordantă. Aflată pe locul 4, la doar 4 puncte distanță de Piatră Albă, locul 1, Sporting dorea să arate că acest lot din prezent putea prinde un Play-Off. De partea cealaltă, Oxygen Club, ocupă locul 5, la doar două puncte în spatele adversarei din această partidă.

Sporting și-a respectat statutul de favorită și a deschis scorul, în minutul 10, prin Buia Adrian. Cu un minut înainte de fluierul primei părți, Până Alexandru a dus scorul la 2-0. O primă repriză cum nu se putea mai bună pentru gazde, cu două goluri date și cu poarta lăsată intactă. 2-0 în minifotbal nu era un avantaj de care să îți permiți să tragi tot meciul, iar Sporting a știut asta. În repriza secundă, lucrurile au stat și mai bine că în prima parte. Până Alexandru a reușit dubla, în chiar debutul reprizei, minutul 21, 3-0. Minutul 25 a adus primul gol pentru Oxygen Club, însă un gol cu valoare de gol de onoare, înscris de Sârbu Ionuț.

În minutele 31 și 36, Mintjala George, înscrie de două ori în poarta celor de la Oxygen Club, iar scorul a căpătat o proporție convingătoare în vederea obținerii celor 3 puncte puse în joc. Tabela a fost închisă în minutul 38, atunci când numărul 10 de la Sporting, Călin Ionuț, duce scorul la 6-1.

O nouă evoluție convingătoare pentru băieții de la Sporting, iar rezultatul a fost unul clar în favoarea echipei care a trecut pe locul 3 după această victorie.

Articole similare

Close