ArticoleArticole prima paginaCompetitii

Liga Prieteniei Timișoara: Viola a trecut de Extratereștrii 2006 după un meci plin de răsturnări de situație

Liga Prieteniei Timișoara a programat și în săptămâna care se încheie două partide din cadrul etapei a patra a sezonului aflat în plină desfășurare.

Viola Timișoara a primit replica celor de la Extratereștrii 2006, iar cele două formații au oferit o partidă extrem de antrenantă.

Viola Timișoara a început ca din tun jocul și la jumătatea primei reprize conducea cu 2-0, grație dublei reușite de Nae (min. 2 și min 10).

Extratereștrii 2006 s-au trezit din pumni pe final de repriză și au izbutit să egaleze până la pauză prin reușitele semnate de Angelo în minutele 15 și 18.

Ba mai mult, Extratereștrii 2006 au trecut chiar la conducere pe tabelă în debutul mitanului secund, când Coca Adrian a marcat pentru 3-2 (min. 22).

Băieții de la Viola Timișoara au restabilit rapid egalitatea, după doar 3 minute, prin Ivan, iar pe final de meci ambele formații au căutat golul câștigător.

Câștig de cauză a avut Viola Timișoara, care a lovit decisiv cu doar un minut înainte de final, prin Vicentie, al cărui gol i-a asigurat echipei sale victoria cu 4-3 și toate cele 3 puncte puse în joc.

To în această săptămână s-a jucat și meciul Juventus Timișoara vs Mia San Mia.

Pe teren, Mia San Mia s-a impus cu scorul de 4-1, dar a pierdut la masa verde cu scorul de 3-0, pentru că a folosit doi jucători care nu au fost înregistrați pe foaia de joc de la începutul meciului.

Articole similare

Close