Articole

FC Petrachioaia o învinge pe FC Arabs într-o partidă extrem de echilibrată și urcă în Liga a II-a Seria 1

FC Petrachioaia și FC Arabs au oferit vineri seară, pe terenul din Agronomie, un meci extrem de tacticizat și echilibrat, în care s-au marcat doar trei goluri.

După ce a condus cu 2-0 la pauză, FC Petrachioaia a reușit să-și apere avantajul în partea secundă și a obținut toate cele trei puncte puse în joc, grație, în special, „dublei” semnate de Pârvu Valentin.

Meciul a început foarte promițător, FC Petrachioaia deschizând repede scorul, în minutul 3, prin Pârvu Valentin, care a recidivat după nouă minute, când a dublat avantajul echipei sale.

Până la pauză nu s-a mai marcat, astfel că Petrachioaia a intrat cu avantaj de două goluri la cabine.

FC Arabs a revenit pe teren decisă să întoarcă soarta partidei, iar Muhammed Mahagna a redus din diferență la cinci minute după reluare, reaprinzând speranțele echipei sale de a obține punct sau puncte din acest duel. Nu a fost să fie însă pentru FC Arabs, pentru că defensiva celor de la Petrachioaia și-a făcut treaba și nu a mai fost învinsă până la final.

S-a terminat 2-1 pentru FC Petrachioaia, care urcă astfel până pe locul 7 al Ligii a II-a Seria 1, la două puncte de FC Arabs, formație cu trei meciuri mai multe jucate însă.

Articole similare

Close