ArticoleLiga 1

Giolea Răzvan i-a adus lui Fair Play trei puncte uriașe în disputa cu Metalplast

Fair Play și Metalplast, două formații aflate în jumătatea inferioară a clasamentului Ligii I Sud, s-au duelat marți seara într-o partidă ce avea să se dovedească un veritabil festival al golurilor, cu nu mai puțin de 16 reușite.

Amenințată serios de ipoteza retrogradării în Liga Secundă, Fair Play a fost mai motivată decât formația adversă și a reușit să se impună cu 10-6, după o primă repriză câștigată cu 5-2.

Giolea Răzvan a fost eroul lui Fair Play, cu cinci goluri marcate în poarta lui Metalplast, trăgându-și echipa către victorie în acest meci.

Și Rotaru Bogdan a avut o prestație notabilă, reușind un hat-trick pentru Fair Play, pentru care au mai punctat Rusu Andrei și Daniel Dinca.

De partea cealaltă, dublele lui Tănase Gelu și Smarande Iulian și reușitele semnate de Greaca Marius și Constantin Dragoș au fost insuficiente pentru ca Metalplast să obțină ceva din acest joc.

Astfel că, la finalul unui meci extrem de plăcut ochiului, Fair Play obține trei puncte uriașe în economia luptei pe care o duce pentru menținerea în Liga I Sud.

În acest moment, Fair Play are 12 puncte și a urcat pe poziția a 15-a, prima retrogradabilă, apropiindu-se la trei puncte de echipa de pe locul 14.

Metalplast rămâne cu 17 puncte și ocupă poziția a 12-a a ierarhiei Ligii I din Zona Sud.

Articole similare

Close