Articole

BKO remizeaza cu liderul Ligii 1!

Liderul Ligii 1 FC Berceni, a intalnit aseara pe terenul din Rahova echipa de pe locul 11 BKO, o echipa de traditie in Liga Prieteniei. Locul echipei sponsorizate de Billiard Kombat Open nu era insa unul relevant, ei avand meciuri in minus pana la aceasta confruntare.  FC Berceni ne propune in acest sezon un jucator excelent, aspirant la titlul de golgheter al Ligii 1, Carjan Daniel cu 13 goluri marcate in 4 etape.

Prima repriza aduce un gol destul de repede, in minutul 5 prin pustiul Carjan Catalin, fratele golgheterului echipei Carjan Daniel. Minutul 9 aduce un nou gol pentru liderul campionatului, reusita semnata Carjan Daniel. BKO insa nu se pierde si reduce din diferenta imediat in minutul 10 prin Dinca Sorin. FC Berceni se pare ca este surprinsa si mai primeste inca un gol la un minut distanta. Meciul nu da semne de ragaz, minutul 14 aduce FC Berceni la egalitate pe tabela dar cu doua minute inainte de pauza BKO reuseste sa marcheze prin Cotoi Paul si scorul la cabine arata un 4-3 pentru ei.

Pauza a fost de bun augur pentru liderul campionatului, acestia revenind in teren montati, Carjan Daniel nu se dezminte si marcheaza inca doua goluri in minutele 25 si 34 pentru o rasturnare spectaculoasa de scor. Cand acestia credeau ca au victoria in mana, Cotoi Paul ii contrazice si realizeaza hattrik-ul pentru BKO in minutul 36. Dupa acest meci foarte posibil FC Berceni isi pierde sefia clasamentului iar campionatul devine din ce in ce mai spectaculos.

 

Articole similare

Close