ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitii

Supercupa deschide noul sezon al Ligii Prieteniei! Cele mai bune echipe ale ediției trecute se bat pentru trofeu

Noul sezon al Ligii Prieteniei debutează vineri, 3 martie, cu Supercupa, competiție în care cele mai bune trei echipe ale ediției trecute a Ligii Prieteniei București se vor bate pentru primul trofeu al sezonului.

Cele trei formații care vor lupta pentru Supercupa Ligii Prieteniei sunt: FC Berceni, câștigătoarea Ligii I Sud și a Cupei Ligii, Partizan București, echipă ce a triumfat în Liga I Est, și Liverpool Team, din postura de finalistă a Cupei Ligii.

Programul meciurilor din Supercupă, care se vor disputa pe terenul de la Plazza, cu începere de la ora 19.30, este următorul:

  • de la ora 19.30, FC Berceni vs Partizan București;
  • de la ora 20.20, FC Berceni vs Liverpool Team;
  • de la ora 21.10, Liverpool Team vs Partizan București.

 

În caz de egalitate într-un meci, se vor bate penalty-uri, iar echipa care va pierde la loviturile de departajare va rămâne cu punctul obținut în urma rezultatului de egalitate, în timp ce formația care se va impune la loteria penalty-urilor va acumula două puncte pentru respectivul joc.

În situația în care se va ajunge ca două sau toate cele trei formații să aibă același număr de puncte, departajarea dintre ele se va face în baza următoarelor criterii, în această ordine: rezultatul direct, golaverajul, golurile marcate, golurile primite, cartonașe și faulturi.

Cum Supercupa Ligii Prieteniei deschide noul sezon, ne așteptăm ca cele mai bune echipe din ediția trecută a Ligii Prieteniei București să-și etaleze noile achiziții făcute în perioada de mercato și să ne ofere un veritabil spectacol fotbalistic în tentativa de a cuceri primul trofeu pus în joc în acest sezon.

Articole similare

Close