Articole

Cluj Bruj a spulberat-o pe FC Oltenia în derby-ul din Liga a III-a Seria 3 și a urcat pe primul loc

Cluj Bruj a oferit o adevărată demonstrație de forță, miercuri, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, în derby-ul cu FC Oltenia din Liga a III-a Seria 3, la finalul căruia s-a instalat în fotoliul de lider al clasamentului.

În ciuda faptului că întâlnea o altă echipă aflată pe podium, Cluj Bruj nu le-a dat nicio șansă adversarilor și a controlat partida de la primul până la ultimul fluier, reușind să se impună cu 10-4, după ce a condus cu 5-1 la pauză.

După prima jumătate a reprizei inaugurale tabela arăta deja scorul de 3-0, Radu Florinel (min. 4), Păun Cristian (min. 6) și Ștefana Daniel (min. 11) deschizând balul pentru Cluj Bruj, care a mai marcat de două ori până la pauză, prin Radu Paul (min. 16) și același Păun Cristian (min. 17).

Onoarea lui FC Oltenia a fost salvată în prima repriză de golul marcat de Gogea Adrian cu un minut înainte de pauză.

Nici pauza nu i-a ajutat pe băieții de la FC Oltenia să revină în joc, iar la reluare tot Cluj Bruj a făcut legea în teren, marcând în minutul 21 prin Cristian Mihai. Ispas Cristian a redus din diferență după două minute, dar Păun Cristian a dus scorul la 7-2 în minutul 24, iar problema învingătoarei era în mare măsură rezolvată.

FC Oltenia a avut o tresărire de orgoliu la jumătatea reprizei secunde, când a înscris de două ori, prin același Godea Adrian (min. 27) și Goiceanu Dan (min. 30), și s-a apropiat la trei lungimi de adverari.

Cei de la Cluj Bruj au dat însă dovadă de maturitate și au gestionat bine finalul de partidă, în care nu doar că și-au apărat avantajul, dar au mai și marcat de trei ori, prin Păun Cristian (min. 33), Ainănoaie Mihai (min. 35) și Ștefana Daniel (min. 36).

S-a terminat 10-4 pentru Cluj Bruj, care urcă pe primul loc în clasamentul Ligii a III-a Seria 3, în timp ce FC Oltenia se află pe ultima treaptă a podiumului.

Articole similare

Close