ArticoleArticole prima paginaBUCURESTIDecizii asociatie

Decizie disciplinară 28.01.2018

Competițiile Ligii Prieteniei se bazează pe respect reciproc și pe îndeplinirea obligațiilor contractuale atât de către organizatori cât și de către echipele înscrise în competiții. Analizând evenimentele din timpul meciului desfășurat în data de 25.01.2018 între echipele Hooligans și Piatra Albă , Comisia de Organizare decide:

Eliminarea din competițiile Ligii Prieteniei a echipei Hooligans pentru comportament nesportiv, injurii repetate și cuvinte jignitoare adresate arbitrilor și comisiei de organizare a competiției, tensionând ceilalți participanți. Decizia a fost luată ținând cont de faptul că mare parte dintre componenții echipei au mai avut manifestări nesportive pe parcursul desfășurării competiției creând un climat de nesiguranță și indisciplină, iar în data de 27.12.2017, jucătorul Babageanu Mihai, a fost eliminat din competiție pentru agresiune fizică și injurii.

Reamintim faptul că sancțiunea disciplinară este un mijloc preventiv–educativ și o masură de constrângere care are ca scop restabilirea disciplinei și prevenirea săvârșirii de noi abateri. Liga Prieteniei nu va tolera sub nicio formă comportamentele agresive sau lipsite de fair-play!

Scopul nostru este să le oferim participanților condițiile ideale pentru a-și satisface dorința de a juca fotbal de plăcere, însa totul într-un cadru civilizat și disciplinat!

Articole similare

Close