ArticoleArticole prima paginaCompetitiiF.O.T

Primăvara ne aduce Friendship Open Tournament de la Sibiu și multe premii surpriză: Cum îți poți înscrie echipa în competiție

Liga Prieteniei anunță, în perioada 24 aprilie – 1 mai, la Sibiu, organizarea Friendship Open Tournament, competiție deschisă oricărei echipe care dorește să participe.

Friendship Open Tournament reprezintă un turneul de familie din conceptul Ligii Prieteniei, în care fotbalul, distracția și voia bună își dau mâna pentru câteva zile minunate de relaxare și socializare.

Partidele din cadrul Friendship Open Tournament Sibiu 2017 vor dura câte două reprize de 20 de minute, cu pauză de 5 minute, și se vor disputa în format 5+1 jucători, lotul fiecărei echipe urmând să fie format din maximum 20 de persoane.

Formațiile participante vor fi repartizate în 6 grupe de câte 4 echipe, urmând ca primele două clasate și cele mai bune două locuri 3 să se califice în fazele eliminatorii.

Meciurile vor fi arbitrate de câte 2 arbitri, urmând ca echipele participante să aibă parte la fiecare joc de asistență medicală, sonorizare, apă și fotograf.

De asemenea, organizatorii le pregătesc premii surpriză participanților de la FOT Sibiu 2017.

Oricine poate participa

Fiind vorba de un turneu de categorie Friendship Open Tournament, orice echipă se poate înscrie pentru a participa la FOT Sibiu 2017.

Liga Prieteniei București le va asigura formațiilor din capitală subvenții de 1.500 de euro, în limita a 6 persoane de echipă.

La FOT Sibiu 2017 vor fi acceptați orice jucători cu vârsta de peste 16 ani, indiferent de structurile fotbalistice în care activează

Echipele au obligativitatea de a completa tabelele cu jucătorii participanți la Friendship Open Tournament Sibiu și să le trimită pe adresa de mail office@ligapreteniei.com, până în data de 15.04.2017.

ÎNSCRIERILE LA FOT SIBIU 2017 SE POT FACE PÂNĂ PE DATA DE 15.04.2017, PERSOANĂ DE CONTACT: NICOLETA BOJICA, TELEFON 0040/734183023

VA AȘTEPTĂM ÎN MAREA FAMILIE A LIGII PRIETENIEI!

Articole similare

Close