Articole

Derby nebun în Liga I: BKO Team o învinge pe Hooligans United și o depășește în clasament

BKO Team și Hooligans United, două dintre formațiile puternice ale Ligii I, au oferit o partidă superbă luni seară, pe terenul de la Vrabiei. După 2-2 la pauză, BKO Team a avut câștig de cauză la final cu scorul de 8-5, în principal grație prestației reușite de Paul Cotoi, autor al cinci goluri.

Hooligans United a punctat prima pe tabelă, în minutul 6, prin Grecu Bogdan, dar Cotoi Paul a egalat după un sfert de oră din meci.

Echilibrul de pe tabelă a durat doar un minut, pentru că George Bălău a readus-o pe Hooligans United în avantaj în minutul 16. Cotoi Paul nu a fost însă de acord nici de această dată și a marcat în minutul 20 pentru 2-2 la pauză.

BKO Team a început mai bine partea secundă și a marcat imediat după reluare, prin Dincă Sorin, iar Grecu Gabriel a restabilit echilibrul pe tabelă în minutul 24.

BKO Team s-a distanțat decisiv în următoarele patru minute, când Cotoi Paul a mai marcat de trei ori, ducând scorul la 6-3.

Hooligans United a încercat să reintre în joc și a fost extrem de aproape, Bălău George făcând 6-5 cu reușitele din minutele 27 și 36.

Finalul de partidă le-a aparținut însă tot celor de la BKO Team, care au mai înscris de două ori, prin Dincă Sorin, și s-au impus cu 8-5.

În urma acestui rezultat, cu o etapă înainte de finalul sezonului, BKO Team este pe poziția a cincea a clasamentului, urmată, la trei puncte, de Hooligans United.

Articole similare

Close