Articole

Sălaj Boys mai trece peste un hop în drumul său către Liga I

Sălaj Boys a mai făcut o victimă în drumul său către promovarea în Liga I. LST Răcari nu a rezistat vineri seară furiei celor din Sălaj, care s-au impus cu 8-2 și conduc clasamentul Ligii a II-a Seria 2.

După o primă jumătate de repriză în care nu s-a marcat, Sălaj Boys a turat motoarele în partea secundă a primei reprize, iar până la pauză a marcat de trei ori, prin Puiu Mircea (min. 12 și min. 16) și Costache Robert (min. 14).

Sălaj Boys a intrat astfel cu un avantaj de trei goluri la cabine, iar problema câștigătoarei era rezolvată în mare măsură încă de la jumătatea disputei.

Cei de la LST Răcari au avut o tresărire de orgoliu la reluare, când Petrache Răzvan a înscris în minutul 22 și a redus din diferență, dar reușitele lui Dobra Robert din minutele 26 și 31 și cea a lui Costache Robert din minutul 30 au risipit orice emoție pentru Sălaj Boys.

Același Petrache Răzvan a mai marcat o dată pentru Răcari în minutul 33, însă tabela a fost închisă de golurile din minutele 37 și 38 înscrise de Costache Robert și Dobra Robert, ambii autori ai câte unui hat-trick pentru Sălaj Boys în această partidă.

În urma acestui succes, Sălaj Boys rămâne în fotoliul de lider al Ligii a II-a Seria 1, cu patru puncte peste Liverpool Team, care are însă patru meciuri mai puțin jucate.

Articole similare

Close