ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Liga a II Sud: FC PTM a câștigat derby-ul nebun cu Inter Bragadiru și este lider autoritar

FC PTM și Inter Bragadiru, echipele care domină Liga a II-a Sud, s-au întâlnit miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, într-o partidă din cadrul etapei a 11-a a campionatului.

Derby-ul dintre primele două clasate din Liga a II-a Sud a fost unul echilibrat și disputat, în care cele două formații și-au împărțit perioadele bune și au fost pe rând în avantaj pe tabelă.

Liderul FC PTM a deschis scorul după doar 4 minute de joc, prin Ripanu Claudiu, pentru ca Inter Bragadiru să restabilească echilibrul pe tabelă 5 minute mai târziu, prin Florin Tănase.

A urmat mai bine de jumătate de repriză în care cele două defensive nu au putut fi învinse, astfel că la cabine s-a intrat nedecis, scor 1-1.

Repriza secundă a debutat furibund, ambele formații punctând câte o dată în minutul 23, FC PTM prin Mihaila Alexandru, iar Inter Bragadiru prin Cenușe Marian.

A urmat o nouă perioadă în care cele două ofensive nu au reușit să mai marcheze, până în minutul 36, când Cenușe Marian a făcut dubla, și băieții din Bragadiru sperau că vor obține cele 3 puncte care să îi apropie de lider.

FC PTM a reacționat însă fantastic, a egalat după doar un minut, prin Manea Cristian, și a lovit decisiv cu un minut înainte de final, prin Răduță Cristian, care i-a adus echipei sale toate cele 3 puncte puse în joc.

Grație acestui succes cu 4-3, FC PTM își menține linia perfectă de clasament și domină autoritar Liga a II-a Sud, cu 30 de puncte, la 9 în fața celor de la Inter Bragadiru, care luptă în continuare pentru promovarea în primul eșalon al Zonei Sud.

Articole similare

Close