ArticoleLiga 1 Est

Rezultat neașteptat în Liga I Est! Partizan București a învins-o la scor pe Young Boys

Partizan București și Young Boys s-au duelat vineri seara într-o restanță din cadrul Ligii I a Zonei Est.

În disputa de pe terenul din Ghencea, Partizan București a reușit să producă surpriza și a învins-o la scor pe Young Boys, principala urmăritoare a liderului Ligii I Est, Athletic București.

După o primă repriză echilibrată, încheiată cu scorul de 2-1 pentru Partizan București, partea secundă a fost dominată în totalitate de băieții de la Partizan, care în final au izbutit să se impună cu 5-1.

Atacanții și-au făcut treaba pentru Partizan în acest joc: Pîrvan Marius Răzvan și Preda Cătălin Theodor au reușit câte o dublă, în timp ce Zvarici Marian a punctat o dată.

De partea cealaltă, golul de onoare al ocupantei poziției secunde din clasament a fost înscris de Găman Eduard în prima repriză.

În urma acestui rezultat neașteptat, Partizan București acumulează 15 puncte și ocupă locul 5 în clasamentul Ligii I Est, în timp ce Young Boys rămâne cu 33 de puncte și pierde teren în lupta pentru titlul de campioană, însă se menține pe locul 2 și este aproape sigură de calificarea la Superliga Prieteniei 2016.

Articole similare

Close