ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Retrospectivă Liga I Est: Meciuri nebune s-au jucat în etapa secundă din play-off și play-out! Vezi toate evenimentele notabile

Liga I Est ne-a adus marți seara partidele din cadrul etapei secunde a play-off-ului și a play-out-ului.

Derby-ul etapei din play-off a fost disputa dintre Martalogii Activi, echipă care a învins etapa precedentă liderul Piatra Albă, și FC Văscăuți, ocupanta poziției secunde a clasamentului.

Martalogii Activi a confirmat forma bună arătată în ultima vreme și, după ce a condus cu 2-0 la pauză, s-a impus cu 3-1, grație dublei semnate de Robu Alin și reușitei lui Bostoarcă Cristian, urcând astfel pe poziția secundă a clasamentului (vezi aici detalii despre acest meci).

Campioana sezonului regulat, Piatra Albă, a primit replica celor de la Partizan București, de care a trecut fără prea mari emoții, cu scorul final de 4-1, după ce și-a adjudecat runda inaugurală cu 3-1, astfel că se menține în fruntea ierahiei (vezi aici detalii despre acest meci).

În ultimul duel al etapei a doua a play-off-ului, Hooligans a trecut la scor de neprezentare de Electroputere și s-a apropiat astfel la un singur punct de podium (vezi aici detalii despre acest meci).

Clasamentul play-off-ului Ligii I Est după disputarea a două etape poate fi consultat aici

Tot 3 partide s-au jucat și în play-out.

Liderul FC Crângași United a primit replica celor de la Apărătorii Patriei, care se aflau în coada ierarhiei și aveau nevoie disperată de puncte pentru a ieși din zona retrogradabilă.

Amenințați serios de perspectiva retrogradării în eșalonul secund, băieții de la Apărătorii Patriei s-au motivat exemplar în fața celor de la FC Crângași United și au reușit surpriza, impunându-se cu 3-1 (vezi aici detalii despre acest meci).

În duelul echipelor aflate în coada ierarhiei, FC Stejar s-a impus la scor de tenis, 6-4, în fața celor de la Capitals, care au condus la jumătatea disputei cu 3-2 (vezi aici detalii despre acest meci).

În cel mai spectaculos joc al rundei din play-out, Diham Boys a primit replica avocaților de la ADSA-Restart Barou.

Autor a 5 goluri, George Mita a fost eroul băieților din Diham, care, după 1-1 la pauză și 4-4 cu patru minute înainte de final, s-au impus cu 5-4 și urcă în fruntea clasamentului play-out-ului Ligii I Est (vezi aici detalii despre acest meci).

Clasamentul play-out-ului Ligii I Est după disputarea a două etape poate fi consultat aici

Articole similare

Close