ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Play-off Liga I Est: Martalogii Activi, echipa momentului! Victorii fără emoții și pentru liderul Piatra Albă și Hooligans

Liga I Est a programat marți seara, pe terenurile de la Plazza, cele trei partide din cadrul rundei a doua a play-off-ului.

Derby-ul etapei a fost disputa dintre Martalogii Activi, echipă care a învins etapa precedentă liderul Piatra Albă, și FC Văscăuți, ocupanta poziției secunde a clasamentului.

Martalogii Activi a confirmat forma bună arătată în ultima vreme și, după ce a condus cu 2-0 la pauză, s-a impus cu 3-1, grație dublei semnate de Robu Alin și reușitei lui Bostoarcă Cristian.

De partea cealaltă, golul de onoare al celor de la FC Văscăuți a fost marcat în partea secundă de Babageanu Mihai.

Grație celor două victorii reușite în play-off în fața primelor două clasate, Martalogii Activi acumulează 19 puncte și urcă pe poziția secundă a clasamentului, depășind-o pe FC Văscăuți, care are același număr de puncte, dar golaveraj inferior și dezavantajul rezultatului din meciul direct.

Campioana sezonului regulat, Piatra Albă, a primit replica celor de la Partizan București, de care a trecut fără prea mari emoții, cu scorul final de 4-1, după ce și-a adjudecat runda inaugurală cu 3-1.

Crețu Daniel (2), Gurguiatu Cristi și Petrică Toader au marcat pentru liderul play-off-ului Ligii I Est, în vreme ce reușite de onoare a învinșilor din acest joc i-a aparținut lui Barbu Bogdan.

În fine, în ultimul duel al etapei a doua a play-off-ului, Hooligans a trecut la scor de neprezentare de Electroputere.

Marius Constantin a fost din nou omul meciului pentru „huligani”, semnând o dublă în această dispută, în care a punctat o dată și Drăgan Sorin.

Clasamentul play-off-ului Ligii I Est după disputarea a două etape poate fi consultat aici

Articole similare

Close