ArticoleLiga 2

FC Juve a câștigat la scor de tenis derby-ul cu FC Arabs și este liderul provizoriu al Ligii a II-a Sud

FC Juve și FC Arabs au jucat luni seară derby-ul etapei cu numărul 10 din Liga a II-a Sud.

Pe terenul de la Dristor, FC Juve a trecut la scor de tenis de FC Arabs, 6-3, grație unei prime reprize excelente, pe care și-a adjudecat-o cu 3-0, și este liderul provizoriu al clasamentului Ligii a II-a din Zona Sud.

Pivniceru Răzvan, cu un hat-trick, Costache Marius, cu o dublă, și Dumitrescu Cătălin au punctat pentru FC Juve în această dispută.

De altfel, golgheterul Costache Marius conduce detașat ierarhia celor mai buni marcatori din Liga a II-a Sud, cu 33 de reușite în 10 meciuri, la 14 goluri în fața următorului clasat.

De partea cealaltă, vârful Mahagna Muhammad a înscris un hat-trick pentru echipa sa în partea secundă, însă nu a putut lupta de unul singur cu o adversară extrem de puternică, astfel că reușitele sale nu au făcut decât să reducă din proporțiile scorului final.

În urma acestui rezultat, FC Juve acumulează 25 de puncte după 10 partide disputate și trece pe primul loc al clasamentului Ligii a II-a, la o lungime distanță de Cluj Bruj și PSG Pantelimon, care au însă două jocuri în minus, în timp ce FC Arabs pierde teren în lupta pentru promovare și cade pe poziția a șaptea a ierarhiei, cu 16 puncte după 9 jocuri.

Articole similare

Close