ArticoleLiga 1 Est

Atletico Urziceni nu a putut-o învinge pe campioana Athletic București și a ratat în ultima etapă calificarea la Superligă

Mare derby, mare s-a jucat joi seara pe arena din Giulești, cu ocazia ultimei zile de meciuri din cadrul Ligii I a Zonei Est.

Deja campioană a Ligii I Est, Athletic București a primit replica băieților de la Athletico Urziceni, care aveau nevoie de victorie pentru a fi siguri că vor încheia campionatul pe podium și se vor califica la Superliga Prieteniei 2016.

În ciuda faptului că Ahtletic București avea adjudecat titlul de ceva vreme, băieții din lotul campioanei Ligii I Est și-au respectat blazonul și au tratat cât se poate de serios partida din Giulești, astfel că am avut parte de un joc extrem de disputat și de echilibrat.

După ce la pauză s-a intrat cu scor alb, repriza secundă ne-a adus și goluri, iar la final scorul a fost 1-1.

Atacantul Simirianu Sorin a punctat pentru Athletic București, în timp ce fundașul Gusa Antonio a înscris golul care i-a adus lui Atletico Urziceni un punct din acest duel, insuficient însă pentru ca formația din Urziceni să-și procure biletele pentru Superliga Prieteniei 2016.

În urma rezultatelor înregistrate în ultima zi cu meciuri jucate în Liga Prieteniei Est, din păcate pentru ea, Atletico Urziceni a încheiat campionatul pe locul 4, cu 38 de puncte, la unul distanță de podium, și a ratat la mustață calificarea la Superliga Prieteniei 2016, unde va merge în schimb campioana Athletic București, care a terminat sezonul cu 47 de puncte.

Articole similare

Close