ArticoleLiga 1

Dispută dramatică în Liga I Sud: Condusă la pauză, Metalplast a revenit și a trecut de Ambianța București cu un gol marcat în ultimul minut

Metalplast și Ambianța București, două formații aflate în jumătatea inferioară a clasamentului Ligii I Sud, au oferit miercuri seară, pe terenul de la Antilopa, o partidă extrem de frumoasă.

În duelul din etapa a 11-a a Ligii I Sud, Metalplast s-a impus la limită, cu 4-3, după ce a avut 2-0 în prima repriză, a fost condusă cu 3-2 la pauză și a reușit să revină în partea secundă.

Pârvu Mihăiță a deschis scorul în minutul 6 pentru Metalplast, pentru ca Dragoș Constantin să ducă scorul la 2-0 la doar câteva secunde distanță.

Băieții de la Ambianța București nu au acuzat șocul primirii celor două goluri și au revenit fantastic în a doua jumătate a primei reprize.

Tudor Daniel, cu o dublă reușită în minutele 13 și 19, și Oprea Nicu, au înscris golurile care i-au permis Ambianței București să intre la cabine în avantaj, după ce fusese condusă cu 2-0.

Partea secundă le-a aparținut în totalitate celor de la Metalplast, care au lovit decisiv în debutul și în finalul reprizei.

După golul marcat în prima repriză, Pârvu Mihăiță a recidivat imediat după reluare, egalând la trei în minutul 21.

A urmat aproape o repriză întreagă în care cele două echipe au căutat golul victoriei, iar când toată lumea credea că disputa se va încheia cu o remiză, Pârvu Mihăiță a mai lovit o dată, reușind să înscrie în ultimul minut al meciului golul care i-a asigurat lui Metalplast toate cele trei puncte puse în joc.

În urma acestei victorii, Metalplast acumulează 11 puncte și ocupă poziția a 14-a în clasamentul Ligii I Sud, în timp ce, cu un singur punct câștigat în 11 jocuri, Ambianța București este „lanterna roșie” a ierarhiei.

Articole similare

Close