ArticoleLiga 1

Chipita s-a dezlănțuit după ce s-a văzut condusă din primul minut al meciului cu Real București

Chipita Stars le-a oferit o lecție de fotbal celor de la Real București, care au condus încă din primul minut al duelului direct disputat miercuri seară, pe terenul de la Antilopa.

Real București a deschis extrem de rapid scorul, prin Voinea Andrei, dar nu a făcut decât să-i înfurie pe băieții de la Chipita, care au dezlănțuit un adevărat asediu la poarta adversă.

Hagea Daniel a egalat după doar două minute și tot el a adus-o pe Chipita în avantaj în minutul 8, pentru ca Oancea Marius să ducă scorul la 3-1 la mijlocul primei reprize, stabilind totodată și scorul pauzei.

Partea secundă le-a aparținut tot celor de la Chipita, care au mai marcat de trei ori, prin Zaharia Dragoș (min. 21), Hagea Daniel (min. 24) și Oancea Marius (min. 39), în timp ce Real București a fost incapabilă să le ofere vreo replică adversarilor.

S-a terminat 6-1 pentru Chipita, care acumulează trei puncte din două etape și ocupă poziția a noua în clasamentul Ligii I, în timp ce Real București suferă o înfrângere dureroasă la debutul în noul sezon.

Articole similare

Close