Articole

Dramatism la cote maxime pe finalul meciului Vetlife vs Avântul! Cât s-a terminat partida

FC Avântul și Vetlife au oferit un meci electrizant în duelul lor direct din Liga a II-a Seria 1, disputat marți seară, pe terenul din Agronomie.

Vetlife a condus cu 2-1 la pauză, a avut 3-2 în minutul 36, moment în care a fost egalată, a revenit la conducere un minut mai târziu, pentru ca în minutul 39 Avântul să egaleze la 4 și să smulgă un punct nesperat din această dispută.

Cazan Orlando a deschis scorul pentru Vetlife în minutul 5, dar Avântul a egalat un minut mai târziu prin Balint Marian. Vetlife a intrat la pauză în avantaj, datorită golului marcat de Fetic Daniel în minutul 13, iar începutul părții secunde le-a aparținut tot băieților de la Vetlife. La cinci minute după reluare, Grecu Raphael a înscris pentru 3-1, iar cele trei puncte puse în joc începeau să-și cunoască tot mai clar destinatarul.

Nu a fost însă să fie pentru Vetlife, pentru că FC Avântul a continuat să creadă în șansa ei și a oferit o lecție de luptă. Rusu Mircea a redus din diferență în minutul 33, pentru ca, cu patru minute înainte de final, Balint Marian să reușească „dubla” și să egaleze la 3.

Vetlife a apăsat pedala de accelerație și a revenit în avantaj în minutul 37, când Normand Samir a marcat pentru 4-3.

Avântul nu a dezarmat însă nici de data aceasta și a reușit să smulgă un punct din acest meci cu un minut înainte de ultimul fluier, când Rusu Mihai a marcat pentru 4-4 și a stabilit scorul final.

În urma acestei remize, Vetlife ocupă poziția a opta în Liga a II-a Seria 1, în timp ce FC Avântul e pe 10.

Articole similare

Close