ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

CUPA LIGII. Cele 4 goluri înscrise de Andreescu Cristian nu au fost suficiente pentru Real Rapid București, în confruntarea cu ATVROM!

Real Rapid București, ocupanta locului 3 în cea de-a doua fază a Cupei Ligii, a avut de disputat marți seara un meci de palmares, deoarece calculele pentru această competiție s-au încheiat, în compania ocupantei locului 2, ATVROM.

ATV a început relaxată acest meci, cu pase frumoase însă cu un tempo scăzut, situație de care Real Rapid a încercat să profite chiar în primul minut. Doar bara a făcut ca tabela să nu arate 1-0 pentru gazde. Oaspeții au avut și ei o ocazie mare însă dorința de a se juca cu adversarul a fost pe primul loc. Deschiderea de scor a venit din partea lui Andreescu Cristian, cu un șut ușor de parat însă portarul celor de la ATVROM era ”plecat” puțin cu treabă. Când ai ocazie mare de 2-0 și nu o fructifici, te vezi egalat, așa este în fotbal, așa este și în minifotbal. ATV a egalat în minutul 10, prin Stoicescu Mugur, după ce Real Rapid a ratat incredibil din 2 m cu portarul. Andreescu Cristian și-a trecut în cont o dublă, în minutul 12, când scorul a revenit iar în favoarea celor de la Real Rapid. Însă ca o echipă care se respectă, ATV a considerat că gluma este gluma și a dat drumul la joc pentru o remontadă până în pauză. Alin Pătrașcu și Ovidiu Herea, au întors scorul pentru oaspeți, în minutele 16 și 19, iar băieții de la Real Rapid s-au văzut la cabine conduși, după ce au fost în avantaj în două rânduri.

Repriza secundă a continuat cu ATV în ofensivă, iar acest lucru a adus golul 4 în contul echipei, marcator Stoicescu Mugur, jucător ajuns la două reușite în acest joc. În minutul 29, Alin Pătrașcu face și el dubla, iar Real Rapid se vedea condusă cu 5-2, iar punctele erau din ce în ce mai departe. Cel mai bun om din tabăra gazdelor, Andreescu Cristian, aduce o speranță pentru Real Rapid, atunci când în minutele 30 și 32, jucătorul cu numărul 12 a înscris golurile de 3, respectiv 4-5. După un scenariu asemănător cu sfârșitul primei reprize, Ovidiu Herea și Alin Pătrașcu rezolva decisiv soarta celor 3 puncte puse în joc. ATVROM a marcat în minutele 38, respectiv 40, golurile ce au adus victoria cu 7-4.

De notat tripla lui Alin Pătrașcu, unul dintre cei mai buni jucători ai oaspeților în acest joc, iar de partea cealaltă, evidențiatul serii este cu siguranță Andreescu Cristian, cu 4 reușite în contul acestuia.

Articole similare

Close