ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

CUPA LIGII. Real Rapid încheie conturile în Cupa Ligii, cu o victorie de moral în detrimentul celor de la Bucharest City!

Joi seara, în Cupa Ligii Prieteniei București, Bucharest City a întâlnit Real Rapid București, într-un meci fără presiunea locului în clasament. Oaspeții erau la 3 puncte în fața celor de la Bucharest City, pe locul 3, în timp ce gazdele veneau după 4 înfrângeri consecutive în această fază a Cupei.

Favorita acestui meci, Real Rapid București, a reușit să deschidă scorul repede, în minutul 5, prin jucătorul aflat într-o formă excelentă în această săptămână, Andreescu Cristian. În minutul 10, Stoica Daniel a reușit să restabilească egalitatea, iar Bucharest City a pus probleme în prima repriză. Oaspeții nu au reușit să mai găsească multe spații pentru a trece pentru a doua oară în avantaj, iar la fluierul pauzei echipele se aflau la egalitate, 1-1.

În repriza secundă, Real Rapid a ieșit mai bine din ședința pauzei, iar șarjele ofensive au fost din ce în ce mai multe. Andreescu a reusit în minutul 25 să își ducă echipa pentru a doua oară în avantaj. Numărul 13 de la Real Rapid, Vlada Constantin, a marcat și el în minutul 32, iar de aici oaspeții și-au făcut meciul ușor. Conduși cu 3-1, Bucharest City a cedat definitiv terenul și Andreescu a avut ocazia să facă tripla. Real Rapid a câștigat acest meci cu 4-1, a acumulat 6 puncte de moral în faza a doua a Cupei Ligii, în timp ce Bucharest City a rămas fără punct sau puncte în această fază, cu un meci încă rămas de disputat, împotriva celor de la Ambianță Steaua.

Articole similare

Close