Articole

Rezultat șoc în derby-ul pentru titlu dintre FC București și FC Berceni

FC București și FC Berceni s-au întâlnit luni seară, pe terenul de la Vrabiei, într-unul dintre cele mai așteptate meciuri ale sezonului. Iar spectacolul a fost unul total.

După ce a condus cu 1-0 la pauză, FC Berceni s-a impus la final cu un incredibil 5-0 în fața contracandidatei la titlul de campioană a Ligii Prieteniei.

Prima jumătate a reprizei inaugurale a fost una de tatonare, în care cele două echipe au fost mai preocupate să nu primească gol, decât să marcheze.

Cei care au punctat primii pe tabelă au fost băieții din Berceni, în minutul 12, când Gață Daniel a deschis scorul. Până la pauză nu s-a mai marcat, astfel că FC Berceni a intrat la cabine cu un avantaj minim, iar partea secundă era deschisă oricărui rezultat.

În ciuda faptului că erau conduși, cei de la FC București nu au reușit să înscrie nici la reluare, tot cei de la Bercenii fiind cei care au ieșit mai motivați de la cabine.

Silviu Radu a realizat o „dublă” de senzație în minutele 22 și 25, ducând scorul la 3-0 pentru Berceni, care începea să simtă aerul rarefiat din vârful clasamentului.

Romulus Ilie a betonat victoria lui FC Berceni în minutul 29, când a marcat pentru 4-0, în timp ce Barbu Adrian a pus bomboana pe coliva celor de la FC București în minutul 33, când l-a învins pentru a cincea oară pe portarul advers.

FC Berceni o învinge astfel cu 5-0 pe FC București, și devine, alături de Hooligans, favorită la cucerirea titlului. În urma acestui rezultat, FC Berceni este pe locul secund, cu 44 de puncte în 17 meciuri, la o lungime în spatele liderului FC București, dar cu un meci mai puțin disputat, în timp ce Hooligans ocupă ultima treaptă a podiumului, cu 42 de puncte, dar cu numai 16 etape jucate.

Articole similare

Close