ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Piatra Albă a câștigat dramatic derby-ul cu Partizan București din Liga I Est, grație prestației remarcabile reușite de Oprea George

Partizan București și Piatra Albă s-au duelat marți seara în derby-ul etapei a patra a Ligii I Est.

Cu câte trei victorii reușite în primele trei runde, cele două formații și-au anunțat intenția de a se bate pentru locurile de pe podiumul final al Ligii I Est și, de ce nu?, chiar pentru titlul de campioană.

Cei de la Piatra Albă au început ca din tun disputa de pe terenul de la Plazza, iar în minutul 13 conduceau deja cu 3-0, grație hat-trickului semnat de Oprea George, acesta fiind și scorul cu care s-a intrat la cabine.

Partizan București a ieșit mult mai montată de la cabine și a forțat revenirea în partea secundă, reușind chiar să egaleze, prin golurile marcate de Matei Adrian (min. 28) și Buturugă Alexandru (min. 31 și min. 35).

Echilibrul de pe tabelă nu a rezistat însă decât un minut, pentru că în scenă a reintrat același Oprea George, care a înscris al patrulea gol al său și al echipei sale, în timp ce, în minutul 38, Mandrescu Sorin a marcat pentru 5-3.

Reușita lui Matei Adrian din minutul 40 nu a făcut decât să reducă din diferență, iar Piatra Albă s-a impus cu 5-4 și a obținut al patrulea succes al sezonului, ocupând ultima treaptă a podiumului, departajată la golaveraj de FC Văscăuți și Hooligans.

Partizan București rămâne cu 9 puncte și se află pe locul 5 al clasamentului Ligii I Est.

Articole similare

Close