Articole

Trei se lupta si al patrulea castiga?

In aceasta editie de Liga Prieteniei Bucuresti, lupta pentru titlu este de departe…mult peste sezonul trecut, atunci cand Bizz Brasil nu a avut foarte mari probleme in a ridica trofeul de campioana. Acum, alaturi de urmaritoarea de traditie a celor de la Bizz Brasil, F.C. Bucuresti, s-au alaturat luptei pentru titlu, doua nou promovate, Hooligans United si Hooligans. Toate cele 4 echipe au sanse la titlu, aceste formatii avand fiecare cate un as in maneca, fie ca vorbim despre super jucatorul celor de la F.C. Bucuresti, Dumitru Ovidiu, Conte, cum il alinta prietenii apropiati, jucatorul de creatie al echipei de pe primul loc, fie ca vorbim despre Busuioc Marius, la fel, mintea limpede din echipa campioanei, jucatorul ce gaseste mereu spatiile libere pentru a pune in valoarea coechipierii, fie ca amintim de forta de joc a celor de la Hooligans United sau de unitatea de grup a celor de la Hooligans, plus senzationalul jucator, Albu Alexandru, toate la un loc fac aceasta lupta la titlu unua ce te tine cu sufletul la gura pana la ultimul fluier al campionatului.

Situatia in aceasta pauza de campionat, prilejuita de sarbatorile de iarna sta in felul urmator:

  1. F.C. Bucuresti – 36 puncte din 14 meciuri disputate
  2. Bizz Brasil – 33 puncte din 13 meciuri disputate
  3. Hooligans United – 31 puncte din 12 meciuri jucate
  4. Hooligans – 30 puncte din 11 meciuri jucate

Dupa cum vedeti, clasamentul este unul extrem de strans, iar daca am adauga si restantele ca meciuri castigate, desi acest lucru nu este deloc unul usor de realizat, am vedea formatia Hooligans pe primul loc, Hooligans United pe locul 2, iar Bizz Brasil si F.C. Bucuresti imediat in spate, la egalitate de puncte, pe locurile 3 si 4. Cum am spus, castigarea acestor restante nu este un lucru usor de obtinut, dupa cum bine am vazut, Hooligans United a fost incurcata de cine se astepta mai putin, de Sporting Bucuresti, formatie aflata in subsolul clasamentului la ora actuala. F.C. Bucuresti are un oarecare dezavantaj, handicap ce poate sa fie hotarator pentru incercarea de a castiga titlul de campioana, anume ca a pierdut meciurile directe cu doua din cele trei contracandidate la titlu, Hooligans, respectiv Hooligans United. Rezultatele directe din derby-urile Hooligans – Hooligans United si Bizz Brasil – Hooligans, o pot ajuta insa pe F.C. Bucuresti sa recupereze acele puncte pierdute, daca deznodamantul acestor partide este in favoarea lor.

Un lucru este cert dupa aceste analize, echipa care nu trebuie sa stea la jocul rezultatelor este Hooligans, echipa de pe locul 4 in acest moment, in aceste conditii, depinde doar de ei castigarea trofeului din aceasta editie de Liga Prieteniei Bucuresti. Campionatul se va relua pe data de 11.01.2016, spectacolul fiind unul garantat!

 

Articole similare

Close