Articole

Numele grele din Liga Prieteniei intră în arenă! Ziua de marți vine cu dueluri de Liga I: Vezi programul partidelor

Ziua de marți din Liga Prieteniei promite să fie una extrem de spectaculoasă, în condițiile în care aduce în scenă cele mai bune formații ale sezonului trecut, campioana și deținătoarea Supercupei, FC Berceni, și câștigătoarea Cupei, Liverpool Team.

Cinci partide din Liga Prieteniei Sud sunt programate să se desfășoare marți pe arena de la Dristor, patru în Liga I și una în Liga a II-a Seria 1, toate contând pentru prima etapă a sezonului 4.

Seara de fotbal va fi deschisă, de la ora 20:00, de campioana și deținătoarea Supercupei, FC Berceni, care pornește din postura de favorită în duelul cu Chipita, echipă care a terminat în prima parte a clasamentului sezonul trecut din Liga I.

De la ora 20:50, se vor întâlni Real București, o formație cu experiență în Primul Eșalon al Ligii Prieteniei, și FC Devils, echipă care a promovat la finalul sezonului trecut din Liga a II-a Seria 2.

Urmează, de la ora 21:40, un meci ce poate fi considerat un veritabil derby al campionatului. Fair Play, formație care a avut un rol decisiv pe finalul campionatului trecut în lupta pentru titlu, atunci când a învins-o dramatic pe Hooligans, va primi replica deținătoarei Cupei Ligii, Liverpool Team, care a promovat la pas sezonul trecut, câștigând Liga a II-a Seria 2.

Ultimul meci din Liga I programat marți seară le va avea ca protagoniste, de la ora 22:30, pe Dream Team, care a evoluat și sezonul trecut în Prima Ligă, și Sălaj Boys, echipă care a promovat de pe poziția secundă a Ligii a II-a Seria 2.

Seara de marți va fi închisă, de la ora 23:20, de o partidă din Liga a II-a Seria 1. FC Phoenix, formație promovată din Liga a III-a Seria 1, va da piept celor de la FC Stejar, echipă aflată la debut în Liga Prieteniei.

Articole similare

Close