ArticoleLiga 1

Goe, de la Bizz Brasil, vorbește despre duelul cu Liverpool Team: „Și un egal ar fi bun”

Goe, căpitanul lui Bizz Brasil, a vorbit după victoria clară obținută în fața celor de la Ambianța București, scor 14-3, despre derby-ul pe care echipa sa îl va juca împotriva celeilalte formații care are punctaj maxim după nouă etape în Liga I a Zonei Sud, Liverpool Team.

„Prima repriză a fost mai greu, după care ne-am mai revenit. Am început să jucăm, să dăm drumul la minge și scorul spune tot. (…) Ce șansă să le dăm? Jucăm pe puncte, n-avem cum să le dăm șanse. Dacă jucam amical, poate îi lăsam, beam și o bere… Așa, punctele contează. Suntem la egalitate de puncte cu Liverpool acolo, nu trebuie să facem niciun pas greșit”, a comentat Goe cu privire la partida câștigată în fața „lanternei roșii” a Ligii I Sud.

Întrebat cum crede că va fi meciul cu Liverpool, el a replicat: „Ăla meci tensionat o să fie, o să vedeți. Cred că o să fie un meci strâns, nu știu… un scor mic și foarte tensionat o să vedeți. O să fie nervi, o să fie ambiții multe. O să fie locul 1 cu locul 2, e normal, până la urmă.”

Chestionat dacă i-a urmărit pe cei de la Liverpool până acum, golgheterul lui Bizz Brasil a răspuns: „Sincer să fiu, n-am văzut niciun meci. Doar îi știu pe câțiva băieți, că am mai jucat cu ei fotbal prin diferite locații din București, dar, așa, să îi vedem, nu, chiar nu știu ce echipă au. Doar știm doi-trei băieți. Sunt o echipă bună.”

Întrebat dacă crede că echipa sa o să-i învingă pe „Cormorani”, Goe a afirmat că s-ar mulțumi și cu un egal în derby-ul campionatului: „Nu știu, asta spun. Și un egal e bun (…) Mă doare gura să spun că îi batem? Nu! Sunt sincer și realist. E o echipă bună. Ei joacă bine, noi jucăm bine, vedem ce-o să iasă. Și un egal e bun, v-am spus, numai înfrângere să nu fie.”

Interviul integral acordat de Goe, de la Bizz Brasil, poate fi urmărit în videoul de mai jos, începând cu minutul 5 și 10 secunde:

Articole similare

Close