Articole

Gigantii revin frumos de la 4-0 in disputa cu Progresul 1944, din Liga II Seria 2, scor 5-5 intr-un meci spectaculos!

La ora 19:00, am avut meciul de Liga II Seria 2, intre ocupanta locului 13, echipa Gigantii si echipa de pe locul 12, Progresul 1944. Chiar daca erau vecine de clasament, duelul o anunta favorita pe echipa Progresul, o echipa in crestere de forma, cu 5 meciuri disputate pana in acest moment la Liga Prieteniei, dintre care  3 victorii, un egal si o ingrangere. Golaverajul echipei adverse, de -10 fata de cel al Progresului de +15 poate sa fie un argument in plus pentru baietii de la Progresul in acest meci.

Progresul 1944 a inceput acest meci dupa cum ne asteptam, la carma acestuia, scorul fiind deschis in minutul 3 de Samu Marian. In minutul 12, Stanciu Marius mareste avantajul Progresului la doua goluri, atunci cand marcheaza in poarta celor de la Gigantii, iar fazele ofensive continua si dupa acest moment tot in directia portii echipei Gigantii, Grigore Andrei concretizand la doar un minut distanta o alta faza frumoasa, transformata in gol, scor 3-0. In minutul 19, Loghin Adrian isi face si el simtita prezenta pentru Progresul, atunci cand inscrie golul de 4-0, intr-o repriza controlata de la un capat la celalalt de echipa aflata in avantaj. Repriza se incheie cu un gol, putem spune golul desteptarii pentru Gigantii, golul din minutul 20 marcat de Chirila Dan, 1-4 si baietii de la Gigantii incepeau sa creada in sansa lor, desi acest lucru parea imposibil in acel moment.

Dupa desteptarea data de Chirila Dan in prima repriza, jocul echipei Gigantii se leaga mult mai bine, fapt datorat si unei probleme intalnite des in jocurile Progresului, o lipsa de concentrare atunci cand conduc detasat, lipsa de concentrare vazuta si in primul meci de campionat la Liga Prieteniei, in acest meci de aseamenea. Iordan Cristian marcheaza pentru Gigantii in minutul 25, golul 2 pentru echipa lui, iar in minutul 26, acelasi jucator face dubla si isi apropie echipa la un singur gol distanta de adversar, in conditiile in care erau condusi cu 4-0 in minutul 19. In minutul 33, senzationalul se produce, Gigantii egaleaza la 4, in minutul 33 prin Albu Antonio, iar spectatorii raman uimiti cand in minutul 39 acestia preiau si conducerea prin Haloiu Ionut. Cu doar un minut ramas de joc, Progresul parca isi da seama cine a fost la carma jocului o repriza intreaga si……desi un punct probabil nu ii multumeste, acestia reusesc sa egaleze prin Loghin Adrian in minutul 40+1, o egalare venita in ultimele faze de joc.

Scor final 5-5, intr-un meci in care echipa Gigantii trebuie felicitata pentru prestatia din aceasta seara, o echipa care a dat dovada de caracter si spirit de lupta, insa oricare din echipe a pierdut la un moment dat cele 3 puncte puse in joc, desi era extrem de aproape de acestea.

 

Articole similare

Close