Articole

Segula învinge o echipă mai bine clasată și termină excelent un sezon început execrabil

Segula mai obține o victorie pe acest final de campionat și termină excelent un sezon pe care l-a început execrabil și în care s-a aflat multă vreme pe locurile retrogradabile.

Segula s-a impus vineri seară cu 5-2 (2-0 la pauză) în fața celor de la FC Voluntari, o echipă mai bine clasată în ierarhia Ligii a II-a Seria 2.

Vasile Ionuț a deschis scorul pentru Segula în minutul 5, pentru ca Huian Mihai să dubleze avantajul echipei sale după doar două minute.

La cabine s-a intrat cu scorul de 2-0, iar debutul părții secunde i-a aparținut tot Segulei, care a marcat la doar un minut de la reluare, prin același Huian Mihai.

Petrache Andrei a redus din diferență la jumătatea părții secunde, când a înscris pentru FC Voluntari, dar scorul final a fost stabilit cu trei minute înainte de final de Nițu Bogdan, care și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor de la Segula.

S-a terminat 5-2 pentru Segula, care urcă pe locul 13, în timp ce FC Voluntari ocupă poziția a zecea în clasamentul Ligii a II-a Seria 2.

Articole similare

Articol

Close
Close