ArticoleArticole prima paginaBUCURESTIDeciziiDecizii asociatie

Spectacol total înainte de play-off și play-out, în Liga Prieteniei Timișoara.

Cu doar câteva zile rămase până la debutul celei de-a doua faze a Ligii Prieteniei, la Timișoara s-a jucat din nou fotbal destinat amatorilor, dar organizat ca la ”profesioniști”, iar rezultatele ultimelor partide arată cât de surprinzătoare pot fi meciurile de fotbal dintre ”prieteni”.

În cursul săptămânii trecute, au avut loc cinci partide care au contat pentru calificarea în play-off, respectiv play-out-ul Ligii Prieteniei Timișoara. Meciurile au fost realmente ”deschise” oricăror rezultate, mai ales că ”lupta” este la final, începând cu săptămâna care urmează urmând să debuteze cea de-a doua fază a competiției amatorilor de fotbal și socializare.

Partida dintre FC S.R.S. și AC Lipovei a avut o turnură surprinzătoare. După ce fobaliștii din Calea Lipovei au fost învinși etapa precedentă, surprinzător, de Portocala Dilie, și cei de la S.R.S. au fost aproape de a produce o surpriză, mai ales că la pauză conduceau cu 3-2. ”Lipovenii” și-au revenit după ce au auzit fluierul de debut al reprizei secunde și au marcat de cinci ori, în timp ce S.R.S. a mai dat un singur gol în a doua repriză, iar scorul final avea să fie 4-7. Au marcat Florin Iacob (3 goluri) și Alexandru Balcan (1 gol), pentru S.R.S., în timp ce AC Lipovei a obținut victoria prin reușitele lui Paul Negru (4 goluri), David Mureșan (2) și Zoltan Dukai.

Un alt joc deosebit de interesant a avut loc între Juventus Timișoara, ocupanta locului șase în clasament și Rossonerii, clasată pe poziția a opta. Cele două competitoare au mers ”cap la cap”, iar la pauză era 2-2. În repriza secundă, oaspeții au mai reușit să marcheze o singură dată, suficient cât să obțină trei puncte și să urce în ”coasta” echipei gazdă, în clasament. Au marcat Daniel Chebac, ambele goluri pentru ”juventini” și Tudor Damaschin (2), respectiv Alex Gaiță (1), pentru învingători.

Deținătoarea ultimei poziții de pe podiumul campionatului, Viitorul Timișoara a întâlnit Poker Stars, însă victoria a fost doar o formalitate pentru gazde, care conduceau deja cu 5-1, la pauză. Scorul final a fost de 9-3 și a fost stabilit prin reușitele lui Claudiu Apostol și Vlad Hozan (câte 3 goluri), Gabriel Costache (2) și Daniel Culda (1), pentru Viitorul, în timp ce ”starurile poker-ului” au marcat prin Bastea Iulian (2), Cosmin Alexa (1).

Ultimul joc disputat efectiv pe teren a avut loc între cei de la FC S.R.S și Dedeman Timișoara, partidă restantă. O nouă partidă fără istoric, scorul pauzei fiind deja 2-6. Până la final gazdele și-au dublat reușitele, însă oaspeții au ”ajuns” până la 10. Emanuel Asoltanei a marcat de trei ori și Florin Iacob o dată, pentru învinși, în timp ce învingătorii au reușit să puncteze prin Răzvan Banu (de 3 ori), Cosmin Dubovan, Cristian Dubovan și Luci Dică (câte două goluri) și Eugen Chiriță (1 gol).

Meciul restant dintre Poker Stars și liderul M.V.T. Timișoara nu s-a jucat efectiv, deoarece gazdele nu s-au mai prezentat la joc, ceea ce face ca ocupanta primului loc în ierarhie să obțină cele trei puncte după o victorie la masa verde, scor 3-0 pentru echipa oaspete,

Ultimele partide rămase de jucat înainte de debutul play-off-ului și a play-out-ului vor avea loc în cursul acestei săptămâni, după cum urmează:

Miercuri, 2 mai 2018:
– ora 21:00, Juventus Timișoara vs. FC S.R.S.;
Joi, 3 mai 2018:
– ora 20:00, FC S.R.S. vs. Rossonerii;
– ora 21;00, Neferprod vs. Viitorul Timișoara;
– ora 22:00, Poker Stars vs. AC Lipovei;
Duminica, 6 mai 2018:
– ora 20;30 AC Lipovei vs. Juventus Timișoara;
– ora 21:30, Rossonerii vs. Poker Stars.

Articole similare

Close