Articole

Anexa Regulament

                                                                 ANEXA REGULAMENT NR 1

 

 

            Avand in vedere necesitatea dezvoltarii unui Regulament distinct pentru Cupa Ligii Prieteniei s-a luat decizia emiterii prezentului Regulament.

Art 1. Cupa Ligii Prieteniei se desfasoara in perioada 12.10.2015-19.02.2012. Poate suferii modificari in functie de conditile meteorologice, ori alti factori care nu depind de vointa Asociatiei Liga Prieteniei pentru Educatie.

Art 2. Cupa Ligii Prieteniei este formata din 8 grupe a cate 4 echipe. Echipele din cadrul Ligii intai a Campionatului Ligii Prieteniei sunt capi de serie. In cazul in care sunt mai multe echipe din cadrul Ligii intai departajarea se efectueaza, in acest sezon, in functie de locul ocupat in clasament la data stabilirii grupelor, respectiv 10.10.2015.

Art 3. Din cadrul primelor grupe promoveaza primele 3 locuri, iar cel mai bun loc doi, in functie de punctaj, ori in caz de egalitate golaveraj superior, se califica in cadrul a altor 8 grupe, a cate 4 echipe.

Art 4. Capii de serie pentru cele 8 noi grupe formate se stabilesc in functie de echipele din cadrul Ligii intai, ori echipele cu o pozitie superioara in clasament, la data formarii grupelor.

Art 5. Ordinea grupelor se face in functie de locul ocupat in clasament la data formarii acestora. Astfel, se incepe cu locul intai, Liga intai si se reia la terminarea Ligii intai cu ultimul loc Liga a doua, seria intai, dupa care, se reia in functie de prima clasata din cadrul seriei a doua, Liga doua. Se va tine cont doar de echipele, care participa si in Campionat si in Cupa. In cazul echipelor, care participa doar in cupa ordinea va fi aleatorie, prin tragere la sorti.

Art 6. Dupa faza celor doua grupe, in care meciurile se desfasoara doar tur, urmeaza faza 16-milor, sferturilor si semifinalelor, unde meciurile se vor juca tur-retur. Se joaca finala mare, finala mica si Supercupa.

Art 7. Cartonasele galbene din cadrul celor doua competitii se cumuleaza.

Art.8. Se aplica acelasi Regulament de joc ca si cel din cadrul Campionatului Ligii Prieteniei.

Art. 9. Se modifica prevederea prin care se dispunea lovitura de pedeapsa de la 9 m in cazul a 6 cartonase galbene. Aceasta va fi inlocuita cu lovitura de la 7 m, pentru 6 faulturi intr-o repriza.

In cazul in care o echipa, face mai mult de 6 faulturi intr-o repriza, va fi sanctionata, la fiecare fault nou, cu o alta lovitura de pedeapsa. Inceperea unei noi reprize reia numerotarea faulturilor de la 0.

Art 10. In cadrul Cupei Ligii Prieteniei se pot inscrie echipe noi pana la completarea numarului de 40 de echipe, necesar in vederea platii terenului, echipei de organizare si asigurarea Fondului de premiere.

Art 11. In cazul in care se va va putea asigura o buna organizare se va infiinta Liga a treia a Ligii Prieteniei. Aceasta va presupune patru serii a cate 20 de echipe. Echipele pot fi primite pe parcursul campionatului in cazul in care nu afecteaza organizarea acestuia.

Art 12. In cazul in care se formeaza Liga a treia, fiecarei serii a doua ii va fi repartizata doua serii din cadrul Ligii a treia. Retrogradeaza patru echipe direct, iar urmatoarele doua echipe, aflate pe loc superior disputa baraj de mentinere.

Art 13. Prevederile indicate anterior au ca principal scop majorarea Fondului de premiere si atragerea de noi sponsori.

Art 14. Din sezonul urmator se urmareste stabilirea unei taxe de participare si de joc diferentiate in functie de liga din care face parte fiecare echipa si marirea premilor.

Prezentul Regulament intra in vigoare incepand cu data de 11.10.2015.

 

ASOCIATIA LIGA PRIETENIEI PENTRU EDUCATIE

Articole similare

Close